Lánckerék: Shadow Scream 25T Középrész: Shadow Lánc: Shadow Interlock v2 Első külső: Shadow Overtaker 2.25 Első felni: Shadow Orbis Első agy: Shadow Raptor Hátsó külső: Shadow Overtaker 2.25 Hátsó felni: Shadow Orbis Hátsó agy: Shadow Definitive prototípus freecoaster Küllők: Shadow Pedál: Shadow Ravager műanyag Pegek: Shadow Little Ones + Slicker Sleeves műanyag huzat Forrás: The Shadow Conspiracy"> Lánckerék: Shadow Scream 25T Középrész: Shadow Lánc: Shadow Interlock v2 Első külső: Shadow Overtaker 2.25 Első felni: Shadow Orbis Első agy: Shadow Raptor Hátsó külső: Shadow Overtaker 2.25 Hátsó felni: Shadow Orbis Hátsó agy: Shadow Definitive prototípus freecoaster Küllők: Shadow Pedál: Shadow Ravager műanyag Pegek: Shadow Little Ones + Slicker Sleeves műanyag huzat Forrás: The Shadow Conspiracy"> Karl Poynter Bike Check | Offline Magazin

Karl Poynter Bike Check

Karl Poynter néhány éve robbant be a street köztudatba, különc stílusával és slider trükkjeivel. A technikás street bringázáshoz igazodik a BMX-e is. Négy peget láthatunk a gépen, Freecoaster-el erősítve, és természetesen a fék szóba sem jöhet!

Hirdetés

Az idei évben már az Eastern Bikes-al is közös munkát fojtattak, de a másik fő támogatója, a The Shadow Conspiracy még továbbra is mellet áll, ezért érthető módon főleg ezen két cég alkatrészeiből áll össze az utcai romboló Karl Poynter módra.

Karl különösen igényes a BMX-ére, mind funkciójában és mind megjelenésében egyaránt. Nem szereti, ha valami nem odaillő hangot ad ki, vagy éppen, ha a színek nem harmonizálnak egymással. Saját bevallása szerint gyakran tisztogatja is a gépet, mert azt szereti, ha mindig újszerű a megjelenése.

Több izgalmas részlet is megtalálható itt, mint például a jelenleg még prototípus Shadow Freecoaster, ami Karl és a cég közös fejlesztése, vagy például a lila oldalfalú Shadow gumik, amik még szintén nem túl gyakori darabok. De például az integrált ülés/üléscső kombó is Karl szignált alkatrésze, ami a nagyobb mérete miatt sokkal inkább kormánypörgetés barátabb, mint kisebb társai.

Lássuk hát a felhozatalt:

Váz: Eastern Bikes Grim Reaper Eternal 21″

Villa: Eastern Bikes Hawkeye

Kormány: Eastern Bikes “Karl” – Karl Poynter signature

Stucni: Shadow Strike

Markolat: Shadow Local

Kormánycsapágy: Eastern

Üléscső: nincs

Ülés: Shadow Solus Mid – Karl Poynter signature

Hajtókar: Shadow Noctis 175mm>

Lánckerék: Shadow Scream 25T

Középrész: Shadow

Lánc: Shadow Interlock v2

Első külső: Shadow Overtaker 2.25

Első felni: Shadow Orbis

Első agy: Shadow Raptor

Hátsó külső: Shadow Overtaker 2.25

Hátsó felni: Shadow Orbis

Hátsó agy: Shadow Definitive prototípus freecoaster

Küllők: Shadow

Pedál: Shadow Ravager műanyag

Pegek: Shadow Little Ones + Slicker Sleeves műanyag huzat

Forrás: The Shadow Conspiracy

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés