Váratlanul bezárt az ExBox!

Váratlanul egyik napról a másik bezárt a budapesti ExBox kalandpark, ahol helyet kapott a The Lab skate park és a bronzöntő pool is. Utóbbi egyébként most költözött át Csepelről az épületbe 2,1 millió forintból. Vajon most mi lesz? A The Lab és a pool emberei már megkezdték a tárgyalást a hely tulajdonosával, mivel ők eddig az ExBox épületének üzemeltetőjével/bérlőjével álltak kapcsolatban, aki a hírek szerint fizetésképtelenné vált!

Hirdetés

A hivatalos nyilatkozat:

Először is nagyon köszönjük a türelmeteket és a megértéseteket. A múlt héten be kellett zárnunk az eXbox kapuit, és szeretnénk erről bővebb tájékoztatást adni Nektek.

Jó volt látni, hogy a 2012. szeptemberi nyitásunk óta egyre többen látogattatok el hozzánk és elsősorban pénteken és a hétvégéken kollégáink egyre több ismerős, visszatérő arcot köszönthettek az eXbox kalandparkban. Bár az animátor-kollégáink munkavégzésén ezt reményeink szerint nem tapasztaltátok, de látogatottságunk sajnos nem érte el az eredetileg tervezett szintet, és a 4.500 m2-es ipari csarnok bérleti és fenntartási költségei a tervezetten felüli terhet rótt a kalandparkra. Közel fél éve tárgyalásokat kezdtünk a csarnok tulajdonosával a bérleti díj átütemezéséről azzal a céllal, hogy tovább tudjuk üzemeltetni a teljes élményparkot, hiszen egyre többen jöttetek, megszerettétek, és rendszeresen látogattátok az eXboxot, azonban az egyeztetések eredménytelenül zárultak. Ez a bizonytalan helyzet eredményezte március közepén az eXbox bezárását.

Gondolhatjátok, Hozzátok képest már csak a mi szívünk vérzik jobban, hogy el kell búcsúznunk az eXbox üzemeltetésétől. A kalandpark további sorsáról az ingatlan tulajdonosa dönt, így ahogy pontos információnk lesz erről, a későbbiekben tájékoztatunk Benneteket is. Köszönjük, hogy megismerhettünk Benneteket és örömet szerezhettünk Nektek az elmúlt másfél év során.

Forrás: eXbox.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés