Kun Ádám meghódítja Belgrádot

Mert mi is kell a flatlandhez? Egy bringa és elég hely. Ez persze lehetne ilyen egyszerű, de a sporthoz mégis csak kell egy tehetséges rider is, hiszen nem egy egyszerű dologról beszélünk.

Hirdetés

Kun Ádám, akiben megvan az elég tehetség a sport űzéséhez, nem is egy akármilyen rider. Stílusa, kreativitása kiemelkedő és neve világszinten ismert.

Esetünkben barátunk Belgrádba látogat el, hogy megejtse a legegyedibb bringázást, amit a város utcái és lakosai valaha látni fognak.Egy olyan városban, ami keveri a régi épületeket és a modern város körüli nyüzsgést, ahol még találhatunk olyan helyeket a városban amit a mi Kun Ádink még nem avatott fel. Hihetetlen hangulatos környék és nem mindennapi spotok: ez jellemzi leginkább a várost. Régi lőpor raktár, a Modern Művészetek Múzeuma és fényes plázák: ez mind belefért a videóba!

Ádám a következőket nyilatkozta: “Ez volt az első utam Belgrádba és imádtam. Nem gondoltam volna, hogy a régi Belgrádi Kastélyban körözhetek majd vagy éppen a Modern Művészetek Múzeumában. A múzeum maga a flatlandesek Mekkája, a hatalmas üres termekkel és az őrületes festményekkel a falon. Szoros volt a menetrendünk a fotózásra és filmezésre, mindkettőt egy napon kellett megoldani, de végül boldog vagyok az eredménnyel. A Monster Energy Kick Off Party is fergeteges volt, el se hiszem, hogy több száz üvöltő ember előtt csináltam a bemutatót a klubban. Alig várom, hogy visszajöhessek ide és találkozzak a helyiekkel ismét, vagy csak élvezni a finom szerb kaját.”

Jöjjön hát egy profi videó egy még profibb riderrel! Köszöntsétek hát Kun Ádámot és Belgrád meghódítását!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés