Bunkó biztonsági őr megkapja a BMX-esektől, amit érdemel

Az streetes extrém sportolók és a biztonsági őrök kapcsolata nem éppen a legjobb: a bringások, deszkások, korisok, rolleresek szeretnek nyilvános helyen trükközni, melyet sokszor az helyi bolt vagy intézmény alkalmazottjai nem néznek jó szemmel. Persze megértjük, hogy a dolguk a “rend őrzése”, de legtöbb esetben elég bunkóra veszik a figurát.

Hirdetés

Vannak esetek, amikor a kötözködéstől és a fizikai bántalmazástól sem riadnak vissza a secusok és ököllel próbálják igazukat bizonyítani. Persze vannak kivételek, amikor egy megértő alkalmazottba fut bele az ember, akivel lehet egyezkedni és ki lehet könyörögni nála, hogy megengedjen még pár felvételt.

Most azonban egy újabb bunkó példánnyal találkozhatunk: alapból ordenáré stílusban támadta a srácokat, majd kiszemelte a legkisebb, legfiatalabbat, és fellökte a kis srácot. Már ő is tudja, hogy hiba volt: azonnal kapott egy bringát a hátába, majd a sértett ifjú be is húzott neki, amitől a kövér úriember el is esett. Miután nevetség tárgyává vált, visszasétált őrhelyére. Azt kapta, ami járt neki!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés