Elhagyott épületek és radarok: ideális hely BMX-ezni!

A Custom Riders webes videósorozatának legújabb részében hihetetlen helyekre kalauzolnak el bennünket: elhagyatott skateparkok, romos épületek és használaton kívüli radarok mind részét képezik a hangulatos videónak.

Hirdetés

A pár napja kikerült videóban egy maroknyi csapat olyan helyekre látogat el, ahol ember is igen ritkán jár, nem hogy BMX-ezik: ezért is szerepel a rész címében a “felfedezés” és “elfeledett” szó is.

Ugyan a hatóságokkal összeütközésbe kerültek, nem volt különösebb gond velük: tudtukra adták, hogy nem szeretik, ha romos házak tetején BMX-ező fiatalokat látnak, a csapat eddigre már elkészült a felvételekkel, úgyhogy boldogat tovább is álltak.

Meglepődtünk azon, hogy az elhagyott skateparkban még mindig milyen jó állapotban vannak az elemek: szerintünk nálunk jó pár városban boldogok lennének a sportolók, ha ilyen szintű pályával rendelkeznének.

A videó végén jön a nagy durranás: a srácok beveszik az elhagyatott radarokat, melyek igen látványos felvételeket eredményeznek. Profi munka, hangulatos videó: nagyon bejövős anyag!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés