A 16 éves tehetséget még a biztonságiak sem állíthatják meg!

Ugyan a különböző extrém sportok rajongói többé-kevésbé találnak speciális parkokat, ahol űzésük közben nem zavarnak senkit, igen gyakran az utcára kényszerülnek különböző okoknál fogva. Persze a street stílusról sem szabad megfeledkezni, melynek szépsége a városban való deszkázásban vagy bringázásban rejlik.

Hirdetés

Az utcákon folytatott sporttal egy gond van: nem csak bennünket zavarhat meg a külvilág, hanem a járókelők sem nézik mindig jó szemmel az ifjakat. Ezzel a jelenséggel szembesült a 16 éves tehetség, Justin Gautreau, azaz LIL JUICE, aki a híres 20 fokos El Toro lépcsősort akarta meghódítani. A CULT csapatával felkeresték a spotot, ahol egy fontoskodó hölgybe ütköztek, akit nem éppen a legillendőbb módon tartottak vissza, melynek eredményeként az a helyi rendőröket akarta hívni.

LIL JUICE tudta, hogy ez az utolsó lehetőség, így feltüzelve pedálozott a lépcsősornak, majd a hatalmas whip után sikeresen landolt. Nem kis üdvrivalgás fogadta, nem mondjuk, a mi állunk is leesett! Eltökéltségből 5*!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés