Történelmi pillanat: lezajlott az I. Freestyle BMX Országos Bajnokság!

Februárban egy örvendetes hírről számolhattunk be nektek, ugyanis megtudtuk, hogy egy formabontó, sosem látott versenyre van kilátás kis hazánkban, egészen pontosan az I. Freestyle OB-ról volt szó.

Hirdetés

Megtört a jég, megtörtént a csoda, ugyanis a hétvégén, Miskolcon, megrendezésre került az első Freestyle BMX Országos Bajnokság, melyen mind park, mind flatland kategóriában összemérhették a sportolók a tudásukat. A miskolci Factory Aréna adott otthont a történelmi eseménynek, ahol hatalmas sikert könyvelhettek el a szervezők, így remélhetőleg a Magyar Kerékpáros Szövetség is még támogatóbb lesz az elkövetkezendő évek során.

Parkban, a juniorok között Ábel Donát, az amatőröknél Újvári Zoltán, a profiknál pedig Turányi Rómeó vitte el az aranyat. Flatlandesek között a masters kategóriában Sinkó Lajos, amatőröknél Túri István, a profiknál pedig Tivadar László állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Az teljes listát az eredményekről a Ride.hu oldalán találhatjátok. Hatalmas gratuláció minden díjazottnak és résztvevőnek, valamint a szervezőknek és támogatóknak, és persze mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy új korszak kezdődjön meg a hazai freestyle BMX életében!

(forrás: Ride.hu, fotó: MilanPhoto)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés