Unalmas már a sima félcső? Akkor a forgó verzió neked való!

A vert kategória már jó pár évtizede létezik az extrém sportokban. A félcső, mint elem, a legtöbb parkban megtalálható világszerte és valljuk be, tényleg alapfelszereltségnek számít.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy vannak, akik már tényleg unják a sima félcsövet, ugyanis a Vision Ramps csapata egy új fajta koncepcióval állt elő. Az új generációs vert tesztelésére többek között Kriss Kyle, Jason Phelan, Ali Clarkson és Chaz Mailey is vállalkoztak, akik az elmondásuk és a videó szerint remekül szórakoztak. Ugyan a félcső jelenleg csupán emberi erővel képes forogni, szerintünk idő kérdése és a motorikus pörgető is helyet fog kapni! Ki mernétek próbálni?

Cirque du Soleil C:LAB workshopGreat day at the office doing a Cirque du Soleil #C:LAB workshop figuring out some routines on a rotating mini ramp courtesy of Vision Ramps On the ramp is @aliclarkson Chaz Mailey Hector Spencer-Wood Kriss Kyle and myself. I can’t wait for tomorrow. GT Bicycles Extreme DEWALT #bmx #cirquedusoleil #cirque #visionramps #srslyfun

Posted by Jason Phelan on Monday, 10 April 2017

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés