Battle Of The Year Hungary 2010

Magyarország egyik legnépszerűbb Break tánc versenye,ami egy nemzetközi versenysorozat selejtezője. A rendezvénynek a BMTE Sportcsarnok adott otthont Budafokon .

Hirdetés

A zenéről a méltán híres Vinyl Warriorz gondoskodott,a hangulat felelős Ice (Palánkai Ferenc)volt. Az első 3 helyezett csapat utazik a Május 22.-én a BOTY SOUTH EAST EUROPE versenyre ami Bécsben kerül megrendezésre,onnan már csak az első helyezett jut tovább a sorozat döntőjébe Németországba.

Idén hat csapat mérte össze a tudását,a kötelezően 7 perces showk alapján a zsűri eldöntötte melyik 4 csapat párbajozzon a helyezésekért.A zsűrinek nem volt könnyű dolga,minden csapat kihozta magából a maximumot,ezért a párbajok nagyon szinvonalasra sikerültek a közönség legnagyobb örömére.Másnap izgalmas 1 vs 1 párbajokra került sor,amire 50-en jelentkeztek, a zenét Dj Pajtás pakolta.

A döntőben a zsűri nem tudott dönteni, hogy ki volt a jobb,ezért megosztott lett az első hely Kutya(Pécs) és Duy(Budapest) között.A versenyzők helyezéséről Zotya(Suicidal Lifestyle),Thunder(Enemy Squad),Law(Elementary Force)Ritchie King(Enemy Squad),és Szomorú Csaba(Boty Hungary) döntött.

Helyezések Csapat :

1. Hedonism Crew | Mosonmagyaróvár,Győr,Wien

2. That’s All | Szolnok

3. Freaks | Pécs

4. Connection | Budapest

LEGJOBB SHOW :

Steel City Crew | Dunaújváros

1 Vs 1 :

 1.Kutya(Pécs) és Duy(Budapest)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés