Sexy csajok, extra tetkók egy helyen!

Idén második alkalommal került megrendezésre a Budapest Tattoo Convention. A két napos eseményre most is szép számmal érkeztek, neves kiállítók, világszerte ismert és elismert tetoválók, és versenyzők akik különböző kategóriákban indultak.

Hirdetés

Szombaton három fő kategóriában hírdettek nyerteseket: “best of color”, “best of oriental”, “best of traditional” és persze “best of the day”.

Akik vasárnap látogattak ki a következő kategóriák versenyzőit láthatták: “best of old school and new school”, “best of realistic”, “best of black and white”, és ezen a napon is kihírdették a legjobb versenyzőt.

A versenyek között a látogatóknak alkalmuk nyílt megismerkedni a legnagyobb magyar és nemzetközi tetováló művészekkel.

Az event-en az Iron Fist is részt vett, remek hangulatot teremtettek a csinos hostes lányok, akik sexy Iron Fist szerelésekben szórakoztatták az érdeklődőket. A hostesek között volt Aubert Evelin is aki a 2010-es év Playmate-je verseny III. helyezettje lett. Köszönjük neki, Csillának és Emesének, hogy kint voltak velünk.

Az standnál nagy kedvezménnyel lehetett megvásárolni a legújabb Iron Fist ruhákat, cipőket és kiegészítőket. A lányokról és az Iron Fist standról készült képeket megnézhetitek a galériában és az Iron Fist facebook oldalán is.

Az se búsúljon aki nem tudott ott lenni a hétvégi rendezvényen, hiszen az Offlineshop-on most is elérhetőek az Iron Fist termékek, ha pedig ott voltatok és bezsebeltétek a 10%-os kedvezményre feljogosító szórólapjainkat irány a Revolution Store!

Hamarosan videós összefoglalóval is jelentkezünk az Offline Webshot-on, ahol betekinthettek a Tattoo Convention részleteibe, megismerhetitek a csinos lányokat és az extra tetkókat!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés