Ilyen lett a világ első, szakállas pasiknak készült ékszerkollekciója

Bizony, már a szakállas pasikra is gondoltak az ékszertervezők, és mi másra terveznének nekik apró csecsebecséket, mint a szakállukra? Ez elég magától értetődő, nem? Hát, a Krato Milano nevű cég is így gondolta, ezért olyan exkluzív kiegészítőket álmodtak meg, melyekkel a szőrös férfiak nemcsak kitűnhetnek a tömegből, hanem elmondásuk szerint annak élére is állhatnak. Jól hangzik? És ez még nem minden: a világ első, kimondottan szakállas férfiak számára készült különleges ékszerkollekciójából akár több formát is lehet választani – apró horgonyt, koponyát, klasszikus kristályt -, de mi a jó ízlés megőrzése érdekében azt javasoljuk mindenkinek, hogy egyszerre csak egyet viseljen.

Hirdetés

A Krato Beard Jewelry collection darabjai már előrendelhetőek a Kickstarteren, és november 3-ig még a gyártó cég pénzgyűjtő akciója is folytatódik. A szakállasokért dolgoznak, de persze jól esik nekik, ha vissza is kapnak némi támogatást ettől a közösségtől (is). Aki mostanság rendel ilyen szakállékszert, az jó eséllyel decemberben meg is kapja. Hát, ennél egyedibb karácsonyi ajándékötlet tényleg nem jut eszünkbe…

Egy évig tartott, hogy kifejlesszék a tökéletes dizájnt. Végül egy olyan multifunkcionális klipsz bizonyult nyerőnek, ami könnyedén fel lehet helyezni különböző szakálltípusokra és -fazonokra, és viselete kényelmes.

Rövid és hosszú szakállra is feltehető.

Nem akarunk gonoszkodni, de nekünk messziről kicsit olyan, mintha ételmaradék lenne a srác szakállán, de közelről nézve már jól látszik, hogy ez egy egyedi kis ékszer.

Te viselnél ilyet?

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés