Ez nem ruhatisztítóban használt zsák, hanem dizájnerruha kétszázezerért!

Emlékszel a Balenciaga dizájnertáskájára, ami úgy néz ki, mint egy ikeás bevásárlószatyor? Hát, “végre” tudunk mutatni valami hasonlót: az eddig is merész kreációiról ismert Moschino divattervezője, Jeremy Scott megalkotta a tisztítókban használt ruhazsákokra hajazó ruhát. Vagy köpenyt. Igazából az elnevezése szerintünk majdnem hogy mindegy, a cuccot látni kell.

Hirdetés

Íme – ja igen, és a modell hajában a vállfát, meg a kezében lévő zokniszerű tatyót is nézzétek meg jól!

A fenntartható divat szerelmeseinek bejöhet ez a cucc, és az egész kollekció is, amit a szemét inspirált, illetve a márka őszi-téli kollekciójának egyes darabjainak elkészítéséhez is szemetet használtak. A milánói divathéten februárban bemutatott holmik közül már online is lehet válogatni, így a fent megmutatott tisztítós zsák is elérhető a neten. Az árát is eláruljuk, csak előbb kapaszkodj meg: 737 dollárba, vagyis majdnem kétszázezer forintba kerül!

 

Egészséges szaga lehet, mikor az ember úgy rendesen beleizzad… de legalább tudjuk, hogy a következő fesztiválszezon esős napjain mi is nagyon divatosak lehetünk, ha átlátszó kukászsákot húzunk magunkra!

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés