Louis Vuitton táskákból készített vécét egy amerikai művész – az árával sem szarozik

Nem tudjuk, Illma Gore mit akart üzenni a divatrajongóknak, illetve a Louis Vuitton márkának, de egy dolog biztos: az amerikai művész hölgy nemrég 24 Louis Vuitton táskákból és egy bőröndből készített vécét. Vagyis szerintünk inkább csak a borítását, mert hát amennyire a képeken látjuk, a műalkotás alapja egy sima klotyó – erre került rá a monogramos borítás, belül pedig aranyozott.

Hirdetés

Gore három hónapon át munkálkodott azon, hogy a vécécsészét és annak lehajtható tetejét egyedivé tegye.

For those who wish to complete their home with a lavish loo, a $100,000 creation has hit the market in spectacularly garish style

A royal flush: the luxury loo comes with a gold-plated bowl and is fully functional

Vajon divatrajongóknak szánta ezt az alkotást, vagy azoknak a gazdagoknak, akik magasról szarnak a divatra?

Priced at $100,000 the toilet is in pristine condition as it's never been used but the artist did say though 'many have offered'

Egy dolog biztos: ahhoz elég tehetősnek kell lenni, hogy valaki kiköhögje (vagy más módon adja ki magából) ennek a dizájner budinak a vételárát, ugyanis 100 000 dollárba kerül.

A kaliforniai Tradesy showroomban tekinthető meg. Kipróbálni szerintünk nem lehet, de a művész szerint még senki sem használta, így új tulajdonosa garantáltan egy makulátlan, aranyozott monogramos borítású klotyót kap a pénzéért.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés