Ha csak a képek alapján kellene kitalálnod Pamela Anderson életkorát, mit tippelnél?

Persze, mindannyian tudjuk, hogy Pamela Anderson régen volt már 20 éves, de most ezt felejtsük el egy kicsit. Sőt, mindent törölj ki te is egy pillanatra az agyadból, és nézd meg a következő képeket. Ha ezek alapján kellene megtippelned, hány éves a Baywatch egykori sztárja, te mit mondanál?

Hirdetés

Íme, a fotók – az ötödik kép alatt megtalálod a választ, hogy hány éves is valójában Pamela (úgysem fogod elhinni).

 

Nos, sikerült megtippelni a korát? Hány évesnek saccolod a színésznőt? Na, nem csigázunk tovább, hanem most már eláruljuk: Pamela Anderson 50 éves. Bizony. A képek pedig december 6-án forgalomba került saját, 34 darabos Coco de Mer fehérnemű-kollekciójának reklámfotói. A kollekciónak természetesen maga Pamela lett az arca, vagy inkább a teste, ami a képeket elnézve nem is csoda.

És természetesen a kollekció bemutatóján viselt szerelést sem bízta a véletlenre: szerintünk már jó előre kitalálta, hogy ebben a szexi, elég szűk fekete PVC-ruhában jelenik majd meg, és álarcot is fog viselni.

Szerintünk a Macskanőt idézi, de persze vannak gonoszkodók: a forrásunkként szolgáló TheSun.co.uk egyik kommentelője szerint úgy néz ki, mint egy Bridgestone kerék. Hát, mi nem mondanánk azt neki, hogy gurulj már odébb…

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés