A világon is egyedülállónak számító cipőt dob piacra a Dorko

Mi sülhet ki abból, ha egy magyar bajnok gördeszkás, egy világbajnok BMX-es és egy hazai brand összeáll? 2018. október 4-én megkapjuk a választ! Ismét nagy dobásra szánta el magát a Dorko, ugyanis világmárkák példáját követve, Magyarországon elsőként lehetővé tette, hogy a sportolók saját tervezésű „Signature” cipőjükben versenyezhessenek. Ráadásul, ez esetben egy olyan darabról van szó, amely még a világpiacon is egyedülállónak számít.

Hirdetés

A magyar márka október 4-én, csütörtökön a The Lab-ben mutatja be új sneakerét, amelynek különlegessége, hogy egyszerre két sportág, a gördeszkázás és a BMX-ezés kihívásainak is eleget tesz. Az egyedi fejlesztésű cipő azonban nemcsak a funkcionális megoldásai miatt számít párját ritkítónak, hanem azért is, mert a terméket – a világon egyedülálló módon – egy BMX-es és egy gördeszkás közösen tervezte.

A két világhírű, magyar sportolóval, Kun Ádámmal és Petrányi „Ostya” Lajossal már korábban is tervezett közös kollekciót a Dorko, de ez alkalommal valami olyasmit akartak megalkotni, ami túlmutat a kapszulakollekciókon.

„A Dorkonál mindig is fontosnak tartottuk, hogy támogassuk a magyar tehetségeket, és népszerű magyar brandként minél több fiatalt elkötelezzünk a sportolás mellett. A legnagyobb világmárkáknál hosszú évek óta saját tervezésű cipője van az olyan világsztároknak, mint Lebron James vagy Messi. Azonban magyar sportolónak eddig még nem adatott meg ez a lehetőség, épp ezért kiváltképp büszkék vagyunk rá, hogy ebben a fiúkkal mi lehetünk itthon az elsők, amit reményeink szerint majd továbbiak követnek.”– nyilatkozta Gém Péter, a Dorko ügyvezető igazgatója és alapítója.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés