Inline

Görkorival a dh pályán: ki mondta, hogy csak a montival lehet?

A hegyekben és erdőkben található downhill pályákat általában a montisok látogatják, azonban van, aki nem kerékpárral próbálja ki a meredek tracket, hanem egy nem igazán szokványos sporteszközzel. Dustin Werbeski úgy gondolta, hogy ellátogat Kanada egyik downhill pályájára, mely Vancouverben található. A videó a Powerslide görkorik promózására készült: az off-road terepen is helytálló felszerelés valóban bírja a strapát és úgy tűnik, hogy egy erdei track sem fog ki rajta. Ti bevállalnátok egy ilyen menetet?
Hirdetés

Élet fagypont alatt, avagy út a Crashed Ice kupáig: elindult az új sorozat!

A Red Bull háza táján nem ritka eset, hogy egy-egy sport, sportoló vagy verseny kapcsán még egy külön videósorozatot is indítanak, melyben olyan mélységig kalauzolnak el bennünket és olyan részleteket tudhatunk meg, melyre előtte nem volt példa. A tél révén a legújabb dobásuk mi más lehetne, mint egy jeges sorozat. A “4 Below Zero” epizódjaiban az idei Crashed Ice bajnokság 4 bajnokjelöltjének életét mutatja be. A Cam Naasz, Dean Moriarty, Scott Croxall és Matt Johnson szereplésével elindult sorozat részei a versenyek mellett a felkészüléseket, edzéseket is bemutatják a 4 sportoló szemszögéből. Nem könnyű a jeges és fagyos élet, de egy…

A szír menekültek új élete: háborúból a profi inline sport felé

Az utóbbi hónapokban a menekülthullámok során érkező migránsok híre folyik szinte minden médiából és bár a tömegek a veszélyt magukkal hordozzák, nem szabad elfeledkezni azokról, akik valóban egy jobb élet reményében költöztek ide. Olyan szír sportolókat fogunk bemutatni, akik a háború pokla elől menekülve érkeztek Libanonba. Nem is sejtették, hogy életük értelme, a sport új szintre fog emelkedni itt, ugyanis a lerombolt utcák után itt rendes skateparkokban korizhatnak, sőt, egyikük Németországba is eljutott, ahol nagy eséllyel pályázhat a profi státuszra. Megjárták a poklokat, életük végre jóra fordult, ami nagyrészt a sportnak köszönhető: ilyen az igazi példamutatás! From Refugee to Skate…

Esések, borulások, csúszások, mászások: Crashed Ice videó Münchenből

A tél egyet jelent a jégkorcsolyás szezon beköszöntével, mely számunka leginkább a Red Bull világhírű versenysorozata miatt lehet érdekes, ugyanis idén is figyelemmel követjük a Crashed Ice versenysorozatot. Január 8-9-én a sport legjobbjai Münchenbe látogattak el, hogy megmérkőzzenek egymással a 2. fordulón. Mondanunk sem kell, a német pályán is akadtak esések szép számmal, ez persze hozzá tartozik az izgalmas menetekhez. Január végéig van egy kis idejük pihenni a sportolóknak, reméljük, hogy a következő versenyig sikerül kiheverni a fájdalmakat! Red Bull Crashed Ice München joukkuekilpailu Eilisilta oli jäätävä! Mitä onkaan luvassa tänään: win.gs/1ZhZUVq Posted by Red Bull on Saturday, 9 January…

3-3 elleni leszámolás: így nyomták az icecross downhill legjobbjai

Mint azt már ti is jól tudjátok, elstartolt az idei Crashed Ice, melynek első fordulóját Quebeckben, Kanadában rendezték meg, melyet a sportolók legjobbjai csaptak össze. Az egyéni verseny mellett természetesen csapatban is megmérkőzhettek egymással a résztvevők: a technikás pályán a 3-3 elleni küzdelem valóban igen durva meneteket jelentett, ugyanis az akadályvétel 6 versenyzővel jóval bonyolultabb, mint a 4-es alapesetben. Nézzétek meg ti is a legemlékezetesebb pillanatokat!

Elstartolt az idei Crashed Ice: jeges fájdalmak Quebeck városából

A tél egyet jelent a jégkorcsolyás szezon beköszöntével, mely számunka leginkább a Red Bull világhírű versenysorozata miatt lehet érdekes, ugyanis elstartolt az idei Crashed Ice! A nagy sikerű ice cross downhill bajnokság a hétvégén elérkezett az első futamához, melyet a kanadai Quebec városában rendezték meg. A megszokott módon izgalmakban nem volt hiány, tekintsétek meg a brutális jeges futamok legjobb pillanatait! Egy mélyebb lélegzetvételnyi szünet következik, ugyanis januiárig várni kell a müncheni fordulóra. Addig is van ideje a sportolóknak kiheverni a fájdalmakat!

7 évnyi munka eredménye: a belga-magyar Dennis Van Stappen, aki mindenhez ért!

Nagy örömmel tölt el bennünket mindig, ha egy olvasnók extrém sportos edittel keres meg bennünket, melyeket örömmel osztunk meg Veletek. Esetünkben egy különleges darabról van szó, mely külföldről érkezett hozzánk. Dennis Van Stappen ugyan Belgiumban él, magyar vér is csordogál ereiben. Hű olvasónk, aki megkeresett bennünket és megosztotta velünk 7 évnyi munkájának a gyümölcsét. A 7 és fél perces anyagban megmutatja, hogy milyen sokféle sportban is otthon van, ugyanis inline, snowboard, gördeszka, BMX, tricking, parkour és még sok más stílusnak is aktívan hódol. Denni megmutatja, hogy milyen, ha valaki ízig-vérig extrém!
Hirdetés

Lemaradtál az idei Crashed Ice-ról? Íme a legdurvább esések!

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Red Bull lélegzetelállító jégkorcsolyás versenysorozata, a Crashed Ice! A pár forduló alkalmával a világ legjobb ice cross downhillesei csaptak össze a bolygó több gyönyörű városában. A szezon során mi is szorgalmasan osztottuk meg veletek a versenysorozattal kapcsolatos híreket: futamok, edzések, összefoglalók és eredmények – mindent megtalálhattatok nálunk. Most, hogy lezárult az idei Crashed Ice és már jó pár hét eltelt az utolsó forduló óta, a Red Bull összegyűjtötte a legdurvább esések felvételeit, melyet annak is ajánlunk, aki nem kimondott jégkori rajongó!

Látványos görkoris szlalom: éjszakai "színjáték" LED-ekkel

Már egy jó ideje nem jelentkeztünk “inline” kategóriában, most végre eljött az idő és egy igen látványos videót hoztunk el nektek. A freestyle stílus fenegyerekének, Joost Slootmaekersnek a kalandjai következnek, aki a megszokott látványos figurát egy kicsit megcsavarta. Az útra kiállított bóják közötti hihetetlenül technikás szlalomozása is lenyűgöző, de ahogy megy le a nap, még látványosabbá válik az akció: a kivilágított “akadályok” és a színes fényben játszó görkoriknak köszönhetően valóban nem mindennapi vizuális élményben lehet részünk! Nem csak a koris olvasóinknak ajánljuk!

Hirdetés
Hirdetés