Inline

A szír menekültek új élete: háborúból a profi inline sport felé

Az utóbbi hónapokban a menekülthullámok során érkező migránsok híre folyik szinte minden médiából és bár a tömegek a veszélyt magukkal hordozzák, nem szabad elfeledkezni azokról, akik valóban egy jobb élet reményében költöztek ide. Olyan szír sportolókat fogunk bemutatni, akik a háború pokla elől menekülve érkeztek Libanonba. Nem is sejtették, hogy életük értelme, a sport új szintre fog emelkedni itt, ugyanis a lerombolt utcák után itt rendes skateparkokban korizhatnak, sőt, egyikük Németországba is eljutott, ahol nagy eséllyel pályázhat a profi státuszra. Megjárták a poklokat, életük végre jóra fordult, ami nagyrészt a sportnak köszönhető: ilyen az igazi példamutatás! From Refugee to Skate…
Hirdetés

Esések, borulások, csúszások, mászások: Crashed Ice videó Münchenből

A tél egyet jelent a jégkorcsolyás szezon beköszöntével, mely számunka leginkább a Red Bull világhírű versenysorozata miatt lehet érdekes, ugyanis idén is figyelemmel követjük a Crashed Ice versenysorozatot. Január 8-9-én a sport legjobbjai Münchenbe látogattak el, hogy megmérkőzzenek egymással a 2. fordulón. Mondanunk sem kell, a német pályán is akadtak esések szép számmal, ez persze hozzá tartozik az izgalmas menetekhez. Január végéig van egy kis idejük pihenni a sportolóknak, reméljük, hogy a következő versenyig sikerül kiheverni a fájdalmakat! Red Bull Crashed Ice München joukkuekilpailu Eilisilta oli jäätävä! Mitä onkaan luvassa tänään: win.gs/1ZhZUVq Posted by Red Bull on Saturday, 9 January…

3-3 elleni leszámolás: így nyomták az icecross downhill legjobbjai

Mint azt már ti is jól tudjátok, elstartolt az idei Crashed Ice, melynek első fordulóját Quebeckben, Kanadában rendezték meg, melyet a sportolók legjobbjai csaptak össze. Az egyéni verseny mellett természetesen csapatban is megmérkőzhettek egymással a résztvevők: a technikás pályán a 3-3 elleni küzdelem valóban igen durva meneteket jelentett, ugyanis az akadályvétel 6 versenyzővel jóval bonyolultabb, mint a 4-es alapesetben. Nézzétek meg ti is a legemlékezetesebb pillanatokat!

Elstartolt az idei Crashed Ice: jeges fájdalmak Quebeck városából

A tél egyet jelent a jégkorcsolyás szezon beköszöntével, mely számunka leginkább a Red Bull világhírű versenysorozata miatt lehet érdekes, ugyanis elstartolt az idei Crashed Ice! A nagy sikerű ice cross downhill bajnokság a hétvégén elérkezett az első futamához, melyet a kanadai Quebec városában rendezték meg. A megszokott módon izgalmakban nem volt hiány, tekintsétek meg a brutális jeges futamok legjobb pillanatait! Egy mélyebb lélegzetvételnyi szünet következik, ugyanis januiárig várni kell a müncheni fordulóra. Addig is van ideje a sportolóknak kiheverni a fájdalmakat!

7 évnyi munka eredménye: a belga-magyar Dennis Van Stappen, aki mindenhez ért!

Nagy örömmel tölt el bennünket mindig, ha egy olvasnók extrém sportos edittel keres meg bennünket, melyeket örömmel osztunk meg Veletek. Esetünkben egy különleges darabról van szó, mely külföldről érkezett hozzánk. Dennis Van Stappen ugyan Belgiumban él, magyar vér is csordogál ereiben. Hű olvasónk, aki megkeresett bennünket és megosztotta velünk 7 évnyi munkájának a gyümölcsét. A 7 és fél perces anyagban megmutatja, hogy milyen sokféle sportban is otthon van, ugyanis inline, snowboard, gördeszka, BMX, tricking, parkour és még sok más stílusnak is aktívan hódol. Denni megmutatja, hogy milyen, ha valaki ízig-vérig extrém!

Lemaradtál az idei Crashed Ice-ról? Íme a legdurvább esések!

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Red Bull lélegzetelállító jégkorcsolyás versenysorozata, a Crashed Ice! A pár forduló alkalmával a világ legjobb ice cross downhillesei csaptak össze a bolygó több gyönyörű városában. A szezon során mi is szorgalmasan osztottuk meg veletek a versenysorozattal kapcsolatos híreket: futamok, edzések, összefoglalók és eredmények – mindent megtalálhattatok nálunk. Most, hogy lezárult az idei Crashed Ice és már jó pár hét eltelt az utolsó forduló óta, a Red Bull összegyűjtötte a legdurvább esések felvételeit, melyet annak is ajánlunk, aki nem kimondott jégkori rajongó!
Hirdetés

Látványos görkoris szlalom: éjszakai "színjáték" LED-ekkel

Már egy jó ideje nem jelentkeztünk “inline” kategóriában, most végre eljött az idő és egy igen látványos videót hoztunk el nektek. A freestyle stílus fenegyerekének, Joost Slootmaekersnek a kalandjai következnek, aki a megszokott látványos figurát egy kicsit megcsavarta. Az útra kiállított bóják közötti hihetetlenül technikás szlalomozása is lenyűgöző, de ahogy megy le a nap, még látványosabbá válik az akció: a kivilágított “akadályok” és a színes fényben játszó görkoriknak köszönhetően valóban nem mindennapi vizuális élményben lehet részünk! Nem csak a koris olvasóinknak ajánljuk!

Hihetetlen koris akciók: a legjobb Crashed Ice jelenetek másfél percben

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Red Bull lélegzetelállító jégkorcsolyás versenysorozata, a Crashed Ice! A pár forduló alkalmával a világ legjobb ice cross downhillesei csaptak össze a bolygó több gyönyörű városában. A rendezvényekről mindig időben informáltunk benneteket, az eredmények mellett az összefoglaló videókat is láthattátok nálunk, melyeket szerintünk a jeges sport szerelmesei mellett a kevésbé nagy rajongók is élveztek. A Red Bull kidobott egy másfél perces összefoglalót, melyben a leglátványosabb jelenetek kaptak helyet! Korisoknak kötelező, de a többieknek is szívből ajánljuk!

Ice Cross DH összefoglaló: ilyen volt a Red Bull Crashed Ice 2015!

Úgy, mint minden évben, idén is igen korán elstartolt az idei Crashed Ice bajnokság, melyet jó szokásához híven a Red Bull szervezte meg. A versenysorozat idén is sok izgalmat tartogatott, mely során a különféle fordulókról igyekeztünk minél előbb számot adni nektek. Az idei szezon végével a Red Bull elkészítette az összefoglalóját a több megállóból álló turnéról, mely a megszokott magas színvonalat hozta. Látványos pályákban, izzasztó akciókban, váratlan fordulatokban és hatalmas esésekben 2015-ben sem volt hiány: garantáljuk, hogy ez a 3 perces válogatás garantáltan tetszeni fog, még akkor is, ha nem vagy nagy jégkoris!

Hirdetés
Hirdetés