Inline

Elstartolt az idei Crashed Ice: jeges fájdalmak Quebeck városából

A tél egyet jelent a jégkorcsolyás szezon beköszöntével, mely számunka leginkább a Red Bull világhírű versenysorozata miatt lehet érdekes, ugyanis elstartolt az idei Crashed Ice! A nagy sikerű ice cross downhill bajnokság a hétvégén elérkezett az első futamához, melyet a kanadai Quebec városában rendezték meg. A megszokott módon izgalmakban nem volt hiány, tekintsétek meg a brutális jeges futamok legjobb pillanatait! Egy mélyebb lélegzetvételnyi szünet következik, ugyanis januiárig várni kell a müncheni fordulóra. Addig is van ideje a sportolóknak kiheverni a fájdalmakat!
Hirdetés

7 évnyi munka eredménye: a belga-magyar Dennis Van Stappen, aki mindenhez ért!

Nagy örömmel tölt el bennünket mindig, ha egy olvasnók extrém sportos edittel keres meg bennünket, melyeket örömmel osztunk meg Veletek. Esetünkben egy különleges darabról van szó, mely külföldről érkezett hozzánk. Dennis Van Stappen ugyan Belgiumban él, magyar vér is csordogál ereiben. Hű olvasónk, aki megkeresett bennünket és megosztotta velünk 7 évnyi munkájának a gyümölcsét. A 7 és fél perces anyagban megmutatja, hogy milyen sokféle sportban is otthon van, ugyanis inline, snowboard, gördeszka, BMX, tricking, parkour és még sok más stílusnak is aktívan hódol. Denni megmutatja, hogy milyen, ha valaki ízig-vérig extrém!

Lemaradtál az idei Crashed Ice-ról? Íme a legdurvább esések!

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Red Bull lélegzetelállító jégkorcsolyás versenysorozata, a Crashed Ice! A pár forduló alkalmával a világ legjobb ice cross downhillesei csaptak össze a bolygó több gyönyörű városában. A szezon során mi is szorgalmasan osztottuk meg veletek a versenysorozattal kapcsolatos híreket: futamok, edzések, összefoglalók és eredmények – mindent megtalálhattatok nálunk. Most, hogy lezárult az idei Crashed Ice és már jó pár hét eltelt az utolsó forduló óta, a Red Bull összegyűjtötte a legdurvább esések felvételeit, melyet annak is ajánlunk, aki nem kimondott jégkori rajongó!

Látványos görkoris szlalom: éjszakai "színjáték" LED-ekkel

Már egy jó ideje nem jelentkeztünk “inline” kategóriában, most végre eljött az idő és egy igen látványos videót hoztunk el nektek. A freestyle stílus fenegyerekének, Joost Slootmaekersnek a kalandjai következnek, aki a megszokott látványos figurát egy kicsit megcsavarta. Az útra kiállított bóják közötti hihetetlenül technikás szlalomozása is lenyűgöző, de ahogy megy le a nap, még látványosabbá válik az akció: a kivilágított “akadályok” és a színes fényben játszó görkoriknak köszönhetően valóban nem mindennapi vizuális élményben lehet részünk! Nem csak a koris olvasóinknak ajánljuk!

Hihetetlen koris akciók: a legjobb Crashed Ice jelenetek másfél percben

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Red Bull lélegzetelállító jégkorcsolyás versenysorozata, a Crashed Ice! A pár forduló alkalmával a világ legjobb ice cross downhillesei csaptak össze a bolygó több gyönyörű városában. A rendezvényekről mindig időben informáltunk benneteket, az eredmények mellett az összefoglaló videókat is láthattátok nálunk, melyeket szerintünk a jeges sport szerelmesei mellett a kevésbé nagy rajongók is élveztek. A Red Bull kidobott egy másfél perces összefoglalót, melyben a leglátványosabb jelenetek kaptak helyet! Korisoknak kötelező, de a többieknek is szívből ajánljuk!

Ice Cross DH összefoglaló: ilyen volt a Red Bull Crashed Ice 2015!

Úgy, mint minden évben, idén is igen korán elstartolt az idei Crashed Ice bajnokság, melyet jó szokásához híven a Red Bull szervezte meg. A versenysorozat idén is sok izgalmat tartogatott, mely során a különféle fordulókról igyekeztünk minél előbb számot adni nektek. Az idei szezon végével a Red Bull elkészítette az összefoglalóját a több megállóból álló turnéról, mely a megszokott magas színvonalat hozta. Látványos pályákban, izzasztó akciókban, váratlan fordulatokban és hatalmas esésekben 2015-ben sem volt hiány: garantáljuk, hogy ez a 3 perces válogatás garantáltan tetszeni fog, még akkor is, ha nem vagy nagy jégkoris!
Hirdetés

Véget ért az idei Crashed Ice: Scott Croxall lett a bajnok!

A nagy sikerű ice cross downhill bajnokság a hétvégén elérkezett az utolsó futamához, melyet a kanadai Edmonton városában rendezték meg. Ugyan az összecsapás nem várt befutóval zárult, az összetett eredményen ez már egyáltalán nem változtatott. Az edmontoni futamot egy bravúros kanyarvétellel Cameron Naasz nyerte meg, akinek ez volt életében a 2. aranyérme. A szoros küzdelemben a listavezető Scott Croxallt előzte magát, aki a rosszul választott ív után már sehogy sem tudta megelőzni Cameront. Ez persze semmin sem változtatott, ugyanis Scott Croxal magabiztosan nyerte meg az idei Red Bull Crashed Ice bajnokságot!

Visszatértek a Nagyerdei Korisok: itt a 3. freestyle filmecske!

Hazánk freestyle jégkorcsolyás fenegyerekei visszatértek egy újabb hihetetlen alkotással! Közel egy évet kellett várni a 3. részre, de be kell vallanunk, megérte, hiszen egy igen komoly 5 és fél perces filmecskével rukkoltak ki a debreceni nagyágyúk! A videóban a laikusok számára is lenyűgöző figurák szerepelnek, pörgésekben, forgásokban, szaltókban és rámpás ugrásokban garantálta nem fogtok hiányt szenvedni! Az előző részekhez hasonlóan most is kimondottan népszerű az alkotás, ugyanis pár nap alatt közel 13.000 nézővel büszkélkedhet Youtube-on. Következzék hát a várva várt 3. rész! Ha többet szeretnétek megtudni a srácokról, kövessétek őket a Facebook oldalukon, ahol megnézhetitek az eddigi alkotásokat is!

Kemény kondi és sok görkori: így edzenek az ice cross downhillesek

A január 24-én elstartolt Crashed Ice verseny javában dübörög, most hétvégén Edmontonba látogatnak el a sport legjobbjai. A kanadai verseny előtt azonban közel egy hónapnyi kihagyás volt, melyet a profik természetesen nem csak pihenéssel, hanem kemény felkészüléssel töltöttek. Az előző 3 esemény után itt már még inkább oda kell figyelniük a sportolóknak, ugyanis ha összetettben jó helyezést szeretnének elérni, akkor itt már nem nagyon szabad hibázni. A köztes időszakban a relaxálás mellett a törzs -és lábizom erősítése volt a céljuk, de természetesen a technikás felkészülést sem hagyták ki: a jég mellett a skateparkokba is ellátogattak görkorcsolyával, sőt, egyesek a síelésre…

Hirdetés
Hirdetés