Lifestyle

Spielberg, a 10 milliárdos

Egyszerre két oka is van a mozirajongóknak arra, hogy Steven Spielberg-et ünnepeljék. A legendás rendező a héten olyan rekordot ért el, amilyet rajta kívül még soha, senkinek nem sikerült: ő a világon az első filmes, akinek a művei összesen több mint 10 milliárd (!) dollár bevételt hoztak – az elképesztő eredmény eléréséhez az összefonódó virtuális és valódi világban játszódó kalandos sci-fi, a Ready Player One világsikere adta meg az utolsó lökést. És Spielberg nem áll meg: a héten bejelentették, hogy nekilát első DC Comics-filmjének, a Blackhawk-nak. Márpedig, ha ő forgat, akkor valószínűleg rögtön forradalmasítja is a képregényfilm műfaját: olyasmit hoz…
Hirdetés

Elérzékenyült a God of War rendezője, amikor meglátta, hogy milyen magas pontszámot kapott a játék

Hivatalosan ma jelenik meg PS 4-re a God of War. A játék a kritikusok szerint zseniális lett, a Metacriticnél jelenleg 95/100-nál áll. Cory Barlog a God of War rendezője egy videót készített arról, amikor a szobában ülve megtudta a pontszámot. A felvétel készítése előtt 93-nál járt az osztályzat, közben ugrott 94-re (azóta pedig még egyet emelkedett). A készítő teljesen meghatódott az ennyire pozitív értékelésen, amit nagyon leplezni sem tudott. Természetesen rögtön megköszönte kollégáinak a nagyszerű munkát, és azt, hogy akkor is bíztak benne, amikor már ő maga sem. A játék ma magyar felirattal jelenik meg hazánkban!

Jön az iPhone SE 2!

Hatalmas siker lett a 2016-ban kiadott iPhone SE. A Consomac információi szerint hamarosan, még ebben a félévben megérkezik a nagy eséllyel az iPhone 5S dizájnt megtartó SE 2. Egy 2017-es jelentés szerint az iPhone SE 2-t a tajvani Wistron gyártja. Az okostelefonnal kapcsolatban ezekre az újításokra számítanak a szakértők: a készüléket az Apple A10 Fusion chipje hajtja 2GB RAM-mal és akár 128GB belső tárhellyel. Esélyes lehet még a 12 megapixeles hátsó kamera, elől az 5 megapixeles, valamint egy 1700mAh-s akkumulátor.

Egyszerre ketten padlóztak a bokszmeccsen

A Tokióban megrendezett bokszgálán mérkőzött meg egymással a japán Keita Obara és a filippínó Alvin Lagumbay. A WBO regionális címmérkőzése 12 menetre volt kiírva, ám a második felvonásában meglepő módon dőlt el az összecsapás. Lagumbay és Obara közel azonos időben eresztett mg egy-egy balhorgot, aminek a következményét az alábbi videóban láthatjátok. A meccset végül az ütést jobban bíró Alvin Lagumbay nyerte, aki pedig már az első menetben is padlózott egyet.

A norvég hatóság arra kéri a fiatalokat, hogy ne a körforgalomban szexeljenek

Hallottál már a Norvégiában divatos “russ” időszakról? Eddig mi sem, de hála az ottani közlekedésbiztonsági hatóságnak, most már van sejtésünk róla. Ez a hetekig eltartó buliidőszak a frissen érettségizők körében népszerű, ilyenkor a fiatalok eldobják az agyukat és őrült bulizásba kezdenek. Gyakran meztelenkedéssel, szexszel turbózzák fel a “russ”-t. A hatóság ezért a furcsa elnevezésű “Ne szexeljenek körforgalomban” kampánnyal szeretné felhívni a fiatalok figyelmét arra, hogy ne eme útszakaszon kívánják meg egymást, mert az elmúlt években emiatt több baleset is történt. Szóval norvég utcán kufircolok, irány a zsákutca!
Hirdetés

A szentpétervári srác az egyetemi ösztöndíj értékéből élt egy hónapig

Egy orosz srác azt akarta bebizonyítani, hogy a legszegényebbek is részt vehetnek az orosz állami felsőoktatásban. Aleksei Zyryanov kísérlete szerintünk megbukott, mert az ösztöndíjból való megélése végül 5 kiló mínuszhoz vezetett. A fiatalember 1572 rubelből, azaz megközelítőleg 7000 forintból gazdálkodott Szentpéterváron. Elvileg ugyanis ennyi az ottani állami egyetemi ösztöndíj. A hétköznapi szükségletek (szappan, WC-papír, szalvéta, fogkrém, mosószer) mellett az alábbi ételeket fogyasztotta a 30 nap során. És akkor még a közlekedésről, a számlák befizetéséről nem is szóltunk, hisz azokra már egy petákja sem maradt.

ÁPRILIS 23-ÁN INDUL AZ HBO GO-N ÉS AZ HBO-N ÉV EGYIK LEGJOBBAN VÁRT SOROZATA

2016 szenzációja volt az HBO Michael Crichton klasszikus filmje ihlette sorozata, ami a mesterséges értelem hajnalán játszódott, és a bűnbeesés evolúcióját mutatta be olyan világban, ahol az ember minden vágyát kiélheti. Két évig kellett várni a második évadra, hogy Lisa Joy, Jonathan Nolan és J.J. Abrams irányítása mellett folytatódjék a sötét odisszea. A történetbe ott kapcsolódunk be, ahol abbamaradt, az androidok fellázadnak, és Dolores vezetésével átveszik a hatalmat az élménypark felett. Az új évadban állandó szereplőként visszatér Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Fekete Ruhás Férfi), Jeffrey Wright (Bernard), James Marsden (Teddy), Tessa Thompson (Charlotte), Ingrid Bolsø…

Hirdetés
Hirdetés