Új GTA V trailer – ismerd meg a 3 főszereplőt!

Azt már hónapok óta tudjuk, hogy a Grand Theft Auto ötödik részében három titokzatos karakter össze-összefonódó történetének szálait követjük majd végig.

Hirdetés

Itt az ideje, hogy egy új trailer megjelenésével sorra is vegyük őket. Az első Michael, akit épp a kapuzárási pánik kellős közepén ér a felismerés, hogy az ő élete bizony unalmas, de legalább a családja is darabokra hullik. Hát persze, hogy unalmas, egy ex-bankrablónak a kanapén tespedés kicsit olyan, mint nekem a nem kanapén tespedés, hiányoznak neki az izgalmas és az azok-a-bizonyos-régi-szép-idők. A Radio Ga Ga című számra való teljes szellemi leépülés pedig olyan szívmelengetően beteg, hogy szeretném bekeretezni és kirakni a kandalló fölé.

A második hősünk Franklin, egy fekete fiatalember, aki Michael bűntársa volt egy-egy rablás során. A tragikus, semmiesetre sem klisés történet szerint ő bizony szeretne kiszakadni a bűnözésből és új életet kezdeni, de a trailer második fele szerint ez nem megy neki annyira jól, viszont remekül céloz shotgunnal fél méterről, ami ebben a helyzetben akár helyzeti előnyként is értelmezhető.

A harmadik pszichopata Trevor. Ő tényleg az. Egy drogdíler redneck (a mucsai amerikai megfelelője), aki egészen addig vicces, amíg nem találkozol vele élőben. De addig nagyon. Trevor egy hibátlanul kidolgozott karakternek tűnik, ő lesz az, akinek a beszólásain a legjobbakat fogunk mulatni és tőle várhatjuk a legdurvább küldetéseket is. A 40 másodperces előzetese alatt 3 különböző járműnek távolította el a vezetőjét és abból csak kettő halt meg biztosan. Sokat ígérő képsorok.

Szóval GTA 5 megjelenés szeptember 17-én, és ez a három ember lesz az, aki bolygónk egy nem elhanyagolható hányadát ragasztja majd rá a tévére, monitorra. Ezen előzetes és az összes eddigi információ alapján elég biztosan állíthatjuk, hogy a GTA V egy igen különleges játék lesz – az a segglenyomat, ami a zsánerség trónján éktelenkedik, nem véletlenül az övé. Most már egyre gyorsabban csöpögnek majd az új infók a játékról, visszatérünk mi is, addig is lehet csevegni hőseinkről. Melyiknek öltöznél be farsangkor?

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés