A 10 legmeghatóbb "első alkalom"

Az új élmények gyönyörű érzelmeket képesek kiváltani mindnyájunkból, így nem is lehetnénk hálásabbak, hogy léteznek videokamerák, internet, na meg a YouTube, mert ezeket az “első” tapasztalatokat már rögzíteni és megosztani képes az emberiség.

Hirdetés

A Mashable összegyűjtötte a 10 legmeghatóbb, legaranyosabb, vagy csak legviccesebb pillanatot a YouTube-ról, amelyek szereplői rendre életünkben először élnek át egy bizonyos érzelmet, behatást, vagy tapasztalatot.

Kezdjük is az érzelmi hullámvasútat!

1. Elliot és Bowie szuperaranyos első csókja. Igazi klasszikus!

2. A 29 éves hölgy megérintő története, aki életében először hallja a saját hangját.

3. Egy megható és humoros válogatás emberekről, akik első alkalommal tudatják szüleikkel, hogy ők igazából már nagyszülők.

4. A Mashable válogatásának minden bizonnyal ez a legviccesebb videója. Itt ugyanis kisgyermekek kóstolnak meg erős ízű ételeket, méghozzá életükben először, ez pedig hasfogósan képes volt megnevettetni a szerkesztőségünket!

5. Férj és mennyasszony első találkozása az esküvőjük napján.

6. A lenti videóban látható srác csak érettségije idején tudott életében másodszor találkozni születési szüleivel, tőlük ugyanis őt rögtön születése után elszakították, majd más szülők nevelték fel. Megható történet!

7. Ami most jön, az sem lesz kevésbé megható, sőt! Ugye Ti is úgy gondoljátok, hogy amikor egy Afganisztában harcoló katona az első alkalommal láthatja saját kislányát, az nagyon szívfacsaró, egyben felemelően gyönyörű lehet. Mint azt lent láthatjátok, ez pontosan így is van.

8. Ha bemutattuk a lista legviccesebb kisvideóját, akkor itt az ideje a legmeghatóbbnak is. A most következő, bénulással küzdő fiú ugyanis hosszú idő után találkozhat és ölelheti magához a fenti videóhoz hasonlóan szintén Afganisztában harcoló apukáját.

9. Most pedig jöjjön az egy tinédzser pár első találkozása 11 hónapnyi távkapcsolat után. Vigyázat, kishölgy olvasóinknak meghatódott könnyek ülhetnek ki az arcára!

10. Személyes kedvencünk a lista végére maradt kisfilm, ahol egy kisbaba életében először kóstol szilárd ételt és ez szemmelláthatóan egyáltalán nem tetszik neki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés