A Pokol konyhájának nyertese megbukott a drogteszten!

A Pokol konyhájának sztárja és győztese újabb pozitív eredménnyel gazdagodott, csak ezúttal a drog teszten. Így sajnos Ja’Nel Witt nem töltheti be Gordon Ramsey vegasi éttermében a főséfi posztot! Egy bennfentes árulta el, hogy a Caesars Palace Wittet drogtesztre kötelezte, mielőtt betölthette volna a főnöki megbízatását a Gordon Ramsey Pub & Grillben, amit A Pokol konyhájának 11. évadában nyújtott teljesítménye elismeréseként kapott.

Hirdetés

A Caesarsnak igen kemény elvei vannak a drogokkal kapcsolatban, éppen ezért minden egyes alkalmazottjuk köteles alávetni magát a tesztnek. Valószínűleg nem tesz jót az ember előmenetelének, ha egy ilyen helyen pozitív lesz tesztje. Ezt bizonyította is a vezetőség, ugyanis miután tudomást szereztek az eredményről (a kokaint mutatott ki a vizsgálat), rövid úton tették lapátra a sztárt.

De azért nem kell nagyon sajnálnunk a kislányt, ugyanis annak ellenére, hogy a lábát nem teheti be a konyhába, még mindig ő az étterem főnöke, így jár neki a havi 25 0000 dollár! Csak úgy mellesleg, a 25 0000 dollárból, az amerikai újságírók szerint megközelítőleg 10 kiló kokaint lehet vásárolni (persze ez függ a minőségétől is), amivel azért szerintünk valahogy ki fogja tudni húzni egy ideig.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés