Ezek a filmek fognak tarolni a héten – Box office VII.

Box office jelentési sorozatunk legújabb epizódjában ismét bátorkodunk megjósolni a hét legnépszerűbb filmjeit, ugyanis ami a tengerentúlon nagyot tarolt a múlt héten, az nálunk általában egy heti csúszással robban be bombaként.

Hirdetés

A Gravity az Egyesült Államokban már két hete tartja előkelő pozícióját a box office adatok tekintetében, így nálunk már múlt hét óta örvend átütő sikernek az eddig összesen 123,4 millió dollárt (26.777.800.000 forintot) kaszáló filmklasszikus. Igen, a Gravity van olyan jó, hogy már most klasszikusnak hívjuk.

A Bourne-ultimátum rendezői által feldolgozott “kereskedelmi hajót rabolnak a szomáliai kalózok” igaz történet is nagyon jól teljesített a mozik kasszáinál,. Úgy látszik Tom Hanks önfeláldozó történetére mindenki kíváncsi, így történhetett az, hogy a Phillips kapitány már a vetítővászonra kerülésének első hetén 26 millió dollárt (5.642.000.000 forintot) gyömöszölt a készítők zsebeibe.

Ha pici gyermekekkel szeretnénk moziba ülni, vagy egyszerűen csak imádjuk a rajzfilmeket, akkor nem érdemes kihagyni a nálunk október 31-én megjelenő, de az Egyesült Államokban már két hete hatalmas népszerűséggel futó Derült égből fasírt 2-t, amely végre nem egy bugyuta mese, hanem egy nagyon is tanulságos, szórakoztató mozi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés