Megdöbbentő halloweeni jelmezek – a pálcikalány és flamingóférfi

Valószínűleg mára jól tudjátok, hogy mi itt az Offline-nál imádjuk a kreatív embereket, így a hazánkba is egyre nagyobb sikerrel betörő halloween nevű angolszász ünnep legegyedibb jelmezein minden éven jókat tudunk derülni. Ezen az éven elhoztunk nektek két embert is, összesen négy különféle jelmezzel.

Hirdetés

Kezdjük hát kreatív jelmezmustránkat azzal a 22 hónapos lánykával, aki LED jelmezével egy pálcikaembert idéz az éjszakában. Mi magunk is nehezen tudjuk eldönteni, hogy az apuka által elkészített jelmez cuki, avagy félelmetes, ám a nagy sötétség, illetve a horrorfilmekbe is beleillő gyerekhangok miatt talán az utóbbi mellett tudnánk letenni a voksunkat.

Következő alanyunk rögtön három jelmezt is bemutat nektek. Ő az interneten a napokban egyre nagyobb népszerűségre szert tevő paralimpikon, aki a síelés mellett többek között a motivációs beszédeiről, na meg egyedi halloween öltözékeiről is jól ismert Josh Sundquist. Josh kilenc évesen vesztette el a bal lábát, ám mégsem kesereg emiatt, így ő az ékes bizonyítéka annak, ha az élet citrommal kínál, vágj vissza flamingóval!

Sundquist a Shrek mézeskalácsaként, még 2010-ben:

A srác a Karácsonyi történet című amerikai filmklasszikus ikonikus láblámpájaként tavaly halloweenkor:

Végül pedig itt van Josh idei flamingóöltözéke:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés