Pizzakoktél: te meginnád?

Generációnk elsőszámú étele egész biztosan a pizza, de úgy tűnik, hogy nem elégszünk meg a feltételek szinte végtelen számú lehetséges kombinációjával, a különböző különleges tésztákkal, méretekkel, tálalási módokkal, pizzaburgerekkel(!), pizzás péksüteményekkel, hanem még több kell: egy kaliforniai étterem, a Trattoria Neapolis úgy döntött, hogy érdemes kipróbálnia, mit szólnak az emberek a pizzás koktélhoz. Mielőtt még valaki megijedne, nem higított pizzakrémet szolgálnak fel martinis poharakban, hanem egy sajátos, pizza ízre emlékeztető recepttel próbálják meg becsalogatni/sokkolni az embereket. A hozzávalók: paradicsomvíz (ez egy létező dolog, így kell megcsinálni elvileg, bár lehet szó paradicsomléről is), bazsalikomos vodka, vargányagomba por, a tetejére pedig parmezán és mozzarella hab. Állítólag pizzák mellé ajánlják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés