Most már tuti: Jön az "Így jártam apátokkal"

Az “Így jártam…” sorozatban az anyukát már ismerjük, de tudtátok, hogy az apukát még nem? A műsorért felelő CBS tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan elkezdenek dolgozni egy spin-off sorozaton a HIMYM-hez, mégpedig “How I Met Your Dad” címmel. Azért számunkra a “How I Met Your Father” jóval szebben csengene, de ők tudják!

Hirdetés

Az itthon valószínűleg “Így jártam apátokkal” címmel adásba kerülő sorozatban sajnos nem azt fogjuk megtudni, hogy Az anyuka (akinek küllemét igen, de nevét még nem ismerjük) hogyan ismerte meg Tedet, a sorozat írói ugyanis teljesen új karaktereket léptetnek a porondra. A történet így valószínűleg ugyanolyan vontatott lesz, mint amit az Így jártam anyátokkal utolsó évadaitól már megszokhattunk, azzal a lényeges különbséggel, hogy az új karakterekkel egyáltalán nem azonosultak a nézők hosszú éveken keresztül. Hiszen valljuk be, a most futó, borzasztó utolsó évadot már tényleg csak azért nézzük, mert megszerettük a karaktereket, és kíváncsiak vagyunk, hogyan zárul történetük.

Hogyha az írók mindenképpen egy spin-offot szerettek volna kihozni a sorozatból, akkor igazán csinálhattak volna egy Így éltem anyátokkalt, arra még mi is kíváncsiak lennénk, hogy szokott össze a televíziózás egyik legrejtélyesebb párosa!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés