TÁRGYSZERELEM: Óriáskerék, mint férj & Johnny Depp fa felesége

Az objektofília a tárgyak iránt érzett szerelmet illetve szexuális vágyat jelenti, és legyen ez bármilyen abszurd is a legtöbb ember számára, de ilyen valóban létezik! Ennek igazolására most három különböző példát is összegyűjtöttünk nektek a nagyvilágból.

Hirdetés

Kezdésképpen itt egy nő, aki tavaly júniusban egyszer már hozzáment egy óriáskerékhez, ám a napokban megújította ezt a házasságot, hiszen úgy érezte, hogy Bruce, az élete párja (igen, Bruce-nak hívja az óriáskereket!) megérdemel annyi törődést és szeretetet, hogy házasságukat ismét megkössék.

A tanúk között ott volt a hölgy legjobb barátja a Facebookról (South Park: You Have 0 Friends gyanús a történet), illetve egy valódi pap, aki élete párjaként a hangcuccát nevezte meg. A ceremónián többek között olyan szavak hangzottak el, mint: “Örökre összekötlek titeket, acélt a hússal.”

Mintha mindez nem lenne elég, a mára már nem is működő óriáskereket még pizzával is megetette a drága felesége!

– – –

Vajon a hülyeségnek tényleg nincs határa? Itt van ez a Richard Torres nevű fickó Buenos Airesből, aki kiköpött Johnny Depp, de mi sajnos egyáltalán nem emiatt foglalkozunk vele. Ez az istenbarma négy nappal ezelőtt feleségül vett egy fát, de ezt legalább jó ügy érdekében tette!

A fehér öltönybe és kék kalapba bújt fickó a családja, az ismerősei, illetve az érdeklődő sajtó előtt mondta ki a boldogító igent egy fával, akivel csókokat is váltott, ráadásul ez a Johnny Depp imitátor még vad franciacsókokat is adott kedvesének. Ha a forrásaink igazak, Torres ezen akciójával az ember által okozott természeti krízisekre szerette volna felhívni a figyelmet. A szándék szép, de szerintünk lehetett ezt volna jóval kulturáltabban is csinálni!

– – –

Honnan máshonnan érkezhetne a következő hír, mint Japánból? Itt van egy fickó, aki hivatalosan bejegyeztette magát Sal9000 néven (a sztori már itt elég beteg!), és elvette feleségül kedvenc Nintendo DS videojáték karakterét, a Love Plusban szereplő Nene Anegasaki-t. Az esküvő egy valós, illetve egy virtuális közönség előtt zajlott és még maga a fiktív menyasszony is beszédet mondott a ceremónián!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés