Nem is ronda ez a Ronda! – Félelmetesen szexi UFC bajnok

Ismerősek ezek az óvodai / áltsulis szájkaraték? – “Az én apukám erősebb!” – “Ma a bátyám jön be értem napközi után, ő majd lerendez téged!” Sok-sok ilyet hallottunk annak idején, de mikor is hangzott el olyasmi, hogy “Majd a húgom jól eltöri a karodat!”? Ronda Rousey bátyja szájából ez nagyon is hitelesen hangozna.

Hirdetés

Ronda ugyanis az UFC első női bajnoka, aki egyszerűen félelmetesen szexi. Hősnőnk az egyelőre egyetlen női súlycsoportban versenyez, ami a pehelysúly alá esik, ez a kevert harcművészetekben 56.6 – 61.7 kg-ot jelent. Nem elhanyagolható tény, hogy a hölgyike 2004-ben aranyérmet nyert a Budapesten megrendezett judo világbanokságról!

Persze mindez nem meglepő úgy, hogy a mama egy világbajnok judoka, aki reggelente különféle fojtásokat gyakorolt a pici lányán afféle ébresztőként. Ronda december végén majd második alkalommal próbálja eltörni régi vetélytársa, Miesha Tate karját. Természetesen az acélkemény lady az interjúiban csak úgy ásítozik, amikor az ellenfele neve elhangzik. Ha azt hiszed, hogy ő csak egy nagyszájú szőke csaj Kaliforniából, akkor is óva intünk, hogy beszólj neki. Nézd csak meg, hogy mire képes Mrs. Rousey!

Vigyázz, ez fájni fog!

Gabe – Brooklyn NY

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés