Lenyűgözőek a világ legdrágább mobiltelefonjai!

Manapság már szinte mindenkinek van mobiltelefonja, de olyan luxustelefonokat, mint amiket most fogunk bemutatni nektek, csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak.

Hirdetés

A kifejezetten a felső tízezret megcélzó luxusmobilok dugig vannak 24 karátos arannyal, és ragyogó gyémántokkal, így áruk magasabbra szökik, mint az autóké, amik a házad előtt parkolnak. Ha netalán véletlenül te is egy milliomos vagy, és szeretnél valami nagyon drágát a zsebedbe, akkor most jó kis tippeket kaphatsz tőlünk.

– – –

Vörös arany Continental iPhone 5

Az igazán értékes alapanyagokból készült Continental telefon egyszerre tud klasszikus, és előremutató is lenni. A mobil egy tömör vörös arany tokot kapott, amit tucatnyi gyémánttal díszítettek az oldalain és a hátlapján.

Ár: 21 000 dollár (~4,74 millió forint)


– – –

Gold Genie aranyozott iPhone 5S

A Gold Genie telefon egy nagyon szép ruhába lett öltöztetve, ami csupa 18 karátos aranyból áll. Egy ilyet nem csak egyszerűen megvásárol az ember, ez sokkal inkább egy befektetés. Mi ugyan másra is el tudnánk költeni 18 milliót, de azért szívesen lennénk egy ilyen telefon boldog tulajdonosai. Legfeljebb meglátogatnánk vele a szomszéd zálogházat.

Ár: 80 000 dollár (~18 millió forint)
– – –

A Vertu kobratelefonja

A világ egyik legismertebb luxustelefon márkája, a Vertu bolygónk néhány legértékesebb gyémántját, rubinját, és smaragdját rakta rá erre a szerintünk nem éppen szép mobiltelefonra. Ebben a telóban egyébként a Nokia és a Boucheron luxusékszer márka keze is benne van.

Ár: 310 000 dollár (~70 millió forint)
– – –

Gyémánt Crypto

Az orosz JSC Ancort cég által készített Crypto telefont a híres osztrák ékszerész, Peter Aloisson tervezte. Az összesen 50 gyémántból álló luxustelefonon 10 olyan kék gyémántot is találunk, amik a Földön hatalmas ritkaságnak számítanak. Listánkon egyébként az egyetlen teló ami nem okostelefon.

Ár: 1 300 000 dollár (~293 millió forint)
– – –

Fekete gyémánt iPhone 5

A világ legdrágább telefonjának büszke címét az alant látható iPhone 5 birtokolja. A rajta található színarany tokot, és a 26 karátos fekete gyémántot 550 db apró gyémánt teszi még gyönyörűbbé. A milliárdos értékű telefonra rámehetne egy telitalálatos ötöslottó nyeremény!

Ár: 15 900 000 dollár (~3,59 milliárd forint)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés