Egymondatos horror sztorik, amiket nem szabadna elolvasnod

A most következő történetek egyáltalán nem valóak a gyenge lelkűeknek, így akik igazán ijedősek, és nem bírják a horrort, azok lehetőleg kalauzolják el magukat egy másik cikkünkre.

Hirdetés

Elhoztunk nektek néhány kicsit ijesztő, illetve néhány iszonyú para történetet, amik csak egy-, vagy legfeljebb kétmondatosak. Nem érdemes elolvasni őket akkor, hogyha ma este még aludni akarsz!

– – –

“Képzeld el, hogy hazaérsz egy fárasztó munkanap után, és készen állsz egy kikapcsoló estére szigorúan egyedül. Az ajtón belépve odanyúlsz a villanykapcsolóhoz, de már ott vár rád egy másik kéz.”

– – –

“Amikor megvettük a házunkat, azt hittem, hogy a pinceajtón a karmolások egy kutyától származnak, de a szomszédok azt mondták, hogy a korábbi tulajoknak nem volt kutyája. Ma reggelre még több karmolás lett az ajtón.”

– – –

“Egy lány hallotta, ahogy az anyja a nevét kiabálja a földszintről, ezért elindult, hogy lemenjen hozzá. Ahogy odasétált a lépcsőhöz, az anyja gyorsan behúzta őt a saját szobájába és azt mondta: “Én is hallottam…”

– – –

“Láttam pislogni a tükörképemet.”

– – –

“A feleségem felkeltett tegnap az éjszaka közepén, hogy van egy betörő a házunkban. A feleségemet két éve meggyilkolta egy betörő.”

– – –

“Rengeteg éve egyedül lakom már a házamban, és meg mernék rá esküdni, hogy több ajtót csuktam be, mint amennyit kinyitottam.”

– – –

“Reggelre volt rólam egy kép a telefonomon, amin éppen alszom. Egyedül élek…

– – –

“Beraktam a kisfiam aludni az ágyába, majd egyszer csak azt mondta nekem: “-Apu, légyszi nézd meg, hogy nincsenek-e szörnyek az ágyam alatt!” Lenéztem az ágya alá, csak hogy megnyugtassam, erre ott volt belőle egy másik példány. Ő rémült szemekkel nézett rám és remegő ajkakkal azt mondta: “Apu, valaki van az ágyamban.”

– – –

Egy vigyorgó fej bámult engem a szobám másik feléből, az ablakon át… A 14. emeleten lakom.

– – –

“Nincs is szebb egy kisbaba nevetésénél. Kivéve hajnal egykor, ha egyedül vagy otthon.”

– – –

“Éppen aludtam, mikor a picúr azt suttogta: “Nem tudok aludni.”, majd bemászott mellém az ágyba. Reszketve keltem fel mikor hozzámért a ruha, amiben eltemettük őt.

– – –

“Amikor végre megragadtam őt a sötétségben, visszaúsztam vele a felszínre. Soha nem gondoltam, hogy a jeges vízfelszín ilyen hamar visszafagyhat.

– – –

“Egy kemény munkanap után arra értem haza, hogy a barátnőm babusgatja a kisgyermekünket. Nem tudom melyik volt az ijesztőbb, látni a halott barátnőmet az elvetélt gyermekünkkel, vagy a tudat, hogy valaki betört hozzám csak azért, hogy elhelyezze őket a nappalimban..”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés