Furcsa fotók arról, hogy az ember hogyan szállít állatokat

Tizenkét bizarr fénykép található a lenti, az Oddee által összeszedett gyűjtésben, ami nemes egyszerűséggel arról szól, hogy milyen furcsán néz ki az, amikor az ember fogja valamelyik járművét (többségében egy kocsit), és A pontból B-be juttatja el az állatot. Nem kívánnánk most ezekbe a fényképekbe mélyebb jelentést belemagyarázni arról, hogy az ember hogy kényszeríti rá saját életterét az állatokra, de azt azért megjegyezzük, hogy a mókás fényképek közé keveredett olyan is, ami azért könnyen felháboríthatja az olvasókat.

Hirdetés

Egy kínai városban készült ez a fotó, mint kiderült, az alpakkát egy bár tulajdonosa “bérelte” látványosságként:

A floridai pasas, aki kifogta ezt a méretes mako cápát, állítólag el szokta engedni azt, amit kifog, de a cápa annyira kimerült a küzdelemtől, hogy nem tudott úszni. A fotó bejárta a világhálót úgy, hogy nem is tudott róla a horgász.

Ennél furcsább dolgot valószínűleg nem látni az osztrák főutakon. Egy farmer egy átalakított Volkswagenben viszi a teheneket a farmról a legelőhöz, szinte biztos, hogy a rendszámot is tartalmazó fotó után megkapta a büntetést állatkínzásért:

Simán belefér a Dubaiban tartott luxusbulik imidzsébe az, hogy valaki egy tigrist visz a partyba, de azért az, hogy a vadmacska ilyen lazán élvezze az utazást, nem semmi.

Szintén Dubai:

Erről feltehetően mindenkinek a Másnaposok 3 jut az eszébe. Egyébként Kínában történt:

Orrszarvút szállítanak Afrikában (életben van, és állítólag így biztonságosabb, mert rövidebb ideig kell altatni):

Tokióban mobil aranyhal-árus:

Szomáliában a szamár viszi a tevét:

Melbourne-ben is furcsán oldják meg a transzportot:

Jó reklám az egy teherautónak, ha egy elefántot is el tud vinni?

Oké, a furcsaság/baromság fődíját ez nyerte:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés