Okostelefonok teszik tönkre a hétvégi terveidet!

Azt hihetnénk, hogy az ingyenes sms-ező szolgáltatások, így a Viber, az iMessage, vagy a WhatsApp megkönnyítik az összejövetelek szervezését, de úgy tűnik, hogy ez egyáltalán nincs így. Ezt egy Alex Cornell nevű YouTubber ki is fejteti alábbi videójában.

Hirdetés

Arról beszél, hogyha sms-ekkel szeretnénk megszervezni egy találkozót, akkor a meghívottaknak három-, vagy ideális esetben négy típusa van. Vannak a késők, akik valahogy mindig nagy dugókba keverednek, vannak a helyszínen meg sem jelenők, akiknek mindig akad jobb dolguk, és az optimalizálók, akik több programjuk közül szeretnék eldönteni, hogy megjelenjenek-e, ezért minden apró részletet kikérdeznek tőled. Ja, és nagy ritkán vannak olyanok is, akik időben megjelennek, kérdezősködés nélkül.

Persze nem szabad mindent elhinni, amit YouTube videókban látunk, de éppen az ilyen gondolatébresztők miatt olvassátok ti is az Offline-t. Hiszen ha belegondolunk, az emberek már több tíz-, vagy több száz évvel az okostelefonok megjelenése előtt is folyton kifogásokat kerestek arra, hogyan mondhatnának le egy-egy találkozót. Abban azonban egyetértünk Cornell úrral, hogy manapság ez a helyzet egyre csak romlik, mert már nem szemtől-szemben kell lemondanunk programjainkat, így nyugodtabb szívvel lustálkodunk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés