Napi Facebook para

Ártatlan viccnek szánta egy hölgy, hogy kamu Facebook profilt létrehozva megvicceli az unokahúgát, ám börtönbüntetés lett a dolog vége. Na de bontsuk ki a történetet, ami korántsem ilyen egyszerű.

Hirdetés

A nagynéni azért hozta létre a kamu Facebook profilt, hogy megviccelje 19 éves unokahúgát, Marissa Williamst, akire szeretett volna rápirítani, hogy ne lógjon már reggeltől estig a közösségi oldalon. A kamu profil szerint Tre ‘Topdog’ Ellis néven férfiként mutatkozott be a lánynak, aki meglepetésére azonnal haverkodni és beszélgetni kezdett vele.

Az átverés azonban ezt követően vett egyre meredekebb fordulatot, a nagynéninek ugyanis leesett az álla, mikor a lány rövid beszélgetés után megadta a címét és a telefonszámát, s meghívta az ál-fickót, hogy jöjjön át, hozzon egy kis piát, ő pedig egy 50 dolláros telefonfeltöltésért cserébe szexel vele.

A nagynéni annyira megdöbbent, hogy utána napokig nem jelentkezett be az álnéven, ám szerencséjére túl kíváncsi fajta, így folytatta a levelezést a kitalált férfi nevében. A dolgok ekkor kezdtek meredekebb irányt venni, az unokahúga ugyanis megkérte, hogy rabolja el őt a családjától és ha valaki megpróbálja őt megállítani, azt ölje meg. Az ezen a ponton már tökéletesen kiborult nagynéni azonban innen már nem hagyta abba az beszélgetést, kíváncsi volt milyen sötét titkok lapulnak a fiatal lány – mint kiderült elég beteg – fejében.

Nem sokkal később jött csak az óriási pofára esés, a lány ugyanis megbízta új barátját, hogy ölje meg a nagynénjét, azaz őt magát. Ehhez elmondta, hogy melyik ablakon és mikor kell bemásznia ahhoz, hogy megölhesse. A nagynéni ezt olvasva sokkot kapott, ám mikor meglátta hogy a lány újabb üzenetében kifejti, hogy tulajdonképpen jó lenne ha megölné a két unokatesóját és a kutyájukat is, azonnal a telefonért nyúlt és hívta a rendőrséget.
A beteg ügy jelenleg nyomozati szakaszban van, Marissa Williams pedig előzetesben csücsül, úgy hogy a bíró harmincezer dollárban állapította meg az óvadék összegét.

Érdekes módon a családban senki sem akadt, aki letette volna ezt az összeget a kis Marissáért.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés