Hihetetlen tények, amiket nem tudtál a Beatles-ről!

A Beatles minden bizonnyal a világtörténelem egyik legmeghatározóbb bandája volt. Szinte nincs olyan ember a Földön, aki a ne hallott volna róluk. De mi a helyzet a legeldugottabb vicces Beatles sztorikkal. Vajon te ismered mindet?

Hirdetés

Reméljük, hogy tudunk neked újat mutatni, elhoztunk ugyanis neked néhány igazán szórakoztató történetet és tényt Lennonról, Ringo-ról, Paulról na meg Harrison úrról. Induljon a mai Beatle-mánia!

– – –

A banda összes tagja (kivéve az éppen otthon tartózkodó Ringo-t) jelen volt mikor George Harrison elveszítette a szüzességét. A skacok mind egy szobában voltak, ahol emeletes ágyakon aludtak. Az eset egy németországi koncert után történt, ahol George egy helyi rajongót tudott hazavinni a telített szobába. A többi Beatles tag mind egy emberként örült amikor Harrison “végzett”.

– – –

A Beatles koncertek általában elviselhetetlenek voltak a sok sikítozó lány rajongó miatt, ám nem csak ez volt az egyetlen negatívum a Beatles bulikon! A túlságosan izgatott lányok ugyanis gyakran bepisiltek, ami miatt állítólag elviselhetetlen pisiszag volt a nézőtéren. Fúj.

– – –

A banda szakítása egy igazán varázslatos helyen esett meg: Disney Worldben! Ezt John akkori szeretőjétől, Max Pangtől tudtuk meg. John a Disney Worldben található négy csillagos hotelben írta alá a bandát feloszlató jogi papírokat.

– – –

A Vatikán hivatalos közleményben adta ki, hogy szerintük a Beatles – “Revolver” című lemeze minden idők legjobb pop albuma. Ennek azért örülünk borzasztóan, mert szerintünk is ez a legjobb Beatles album.

https://

– – –

Amikor a banda már hanyatlott, akkor George kikezdett Ringo feleségével, sőt, egy nagy, közös vacsorán nyilvánosan azt állította, hogy beleszeretett a nőbe. John erre csak annyit reagált, hogy: “Ez vérfertőzés George!”

– – –

George ex-feleségének önéletrajzából tudtuk meg, hogy a házasságuk egy pontján Harrison nem volt hajlandó szexelni a nővel csak akkor, ha azt gyermeknemzés céljából csinálják. George ezt az egyre erősebb Krisna-tudata miatt látta helyesnek.

– – –

Amikor a Beatles első kiadványa először eljutott az Egyesült Államokba, akkor annak nem sikerült nagy port kavarnia a hamburgerzabáló fiatalok között. Úgy tartják, hogy a Beatles akkor robbant be igazán az USA-ban, amikor évekkel később egy marylandi tinédzser egy méretes, sajtósokkal teli házibulin kért egy Beatles számot az ottani “DJ”-től.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés