Húzás szavazni a Ki Mit Tube-ra!

Ha kíváncsi vagy a legjobb hazai videó bloggerek összecsapására, vagy megismernél tehetséges magyar zenészeket, akkor érdemes felkeresned a Ki Mit Tube csatornáját. Itt kizárólag mi nézők szavazatai alapján, emelt díjas sms-ek és szakértő f@szkalapok, valamint a nyakunkba zúdított reklámcunami nélkül nézhetjük meg a produkciókat. Zsűri persze azért van, de a véleményüket csak akkor kell meghallgatnod egy-egy produkció után, ha erre valóban kíváncsi vagy. Márpedig miért ne lennél, ha olyan eszement alakok mondják a tutit, mint például Szirmai Gergő, a Hollywood News Agency csapágyas kritikusa.
Ha ennyivel még nem győztünk meg, vagy lusta vagy átnyálazni magad a temérdek filmen, akkor kiválogattuk neked néhány kedvencünket kedvcsinálónak. De ha szereted a kreatív, fiatal tehetségek megmérettetéseit, akkor ne a kereskedelmi csatornáktól várd a szórakoztatást, hanem válogass kedvedre a produkciók között és szavazz a kedvenceidre. Mi már megtettük.
Tsabu, alias Tóth Csaba “I’m not a superhuman” című száma nekünk kifejezetten bejövős, nem beszélve arról, hogy ha lehetne még egy plusz szavazatot tennénk rá a Frank Zappa-féle laza, beleszarós előadásmódért

Hirdetés

Az egymilliós főnyereményért zajló versenyt jelenleg a filmkritikáival és paródiáival magazinunkban is rendszeresen bemutatt Dancsó Péter vezeti. A Videómánia YouTube csatorna zseniális eszementje egy laza ujjgyakorlattal dobta össze ökörségektől hemzsegő videóját

Ha nem lenne a Ki Mit Tube, akkor szegényebbek lennénk egy “Szociálisan érzékeny dallal”

Végezetül egy zenei paródia TrueBadÚrtól, aki Robin Thickle “Blured Lines” slágerét dolgozta fel “Hestegszelfi” címmel. Sírtunk a röhögéstől!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés