Leggázabb szakítás: Megjátszotta a halálát, csak hogy véget vessen a kapcsolatnak

Igazán gyáva ember lehet az az amerikai srác, aki a legidiótább módját választotta a szakításnak. Tucker Blandford a connecticuti egyetemen jött össze az angol leányzóval, Alex Lanchesterrel. Két évvel ezelőtt, amikor a suttoni lánynak vissza kellett térnie Európába, a szerelmes fiú megkérte Alex kezét, mert úgy érezte megtalálta élete párját, akivel le szeretné élni az életét. A távolság és az eltelt idő azonban megváltoztatta Tucker érzéseit, és a nem túl bátor srác érdekes módját választotta a távkapcsolat lezárásának.

Hirdetés

A lány állítása szerint egyik nap felhívta őt az amerikai szerelme édesapja, aki szomorúan mesélte el, hogy a fia régóta depressziós volt és bár a család megpróbálta pszichiátriai kezelésre küldeni Tuckert, ő nem volt hajlandó erre, inkább egy autó elé vetette magát. A ledöbbent Alex teljesen kikészült, és lerakta a telefont, majd miután valamennyire összeszedte magát, visszahívta a barátja által korábban megadott telefonszámot, hogy kifejezze részvétét a szülőknek.

Na ekkor jött az igazi sokk, mert a telefont felvevő anyuka elmondta, hogy semmi baja nincs a fiacskájának, boldogan éli a mindennapjait. A hülye srác nem avatta be a tervébe az őseit, így hamar elnyerte jól megérdemelt jutalmát, vagyis egykori kedvese megvetését. A telefonba egyébként az apja helyett ő maga beszélt elváltoztatott hangon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés