Műalkotások, melyeket csak egy fémhenger segítségével láthatsz meg

Manapság a művészetek és művészek nem ismernek határokat. Most nem azokról a képekről beszélünk, ahol pár ecsetvonás, fröccsentés vagy paca vászonra vitele után kikiáltják hihetetlen alkotásnak a keletkezett valamit, amit később sok ezer Euróért el is adnak. Most valódi művészetről beszélünk.

Hirdetés

Azok, akik tudnak újat, kreatívat, eddig nem ismertet alkotni, azoknak munkáját a legtöbb esetben elismerik. Persze, ez nem azt jelenti, hogy meg is gazdagodhatnak, pedig ők valódi tehetségek, akik nem csak összemaszatolják a papírt. De hát egy ilyen világban élünk.

Esetünkben egy olyan irányzatról beszélünk, melyben a felismerhetetlen rajzok vagy szoborszerű alkotások csakis egy fémhenger segítségével adják ki rejtett jelentésüket. Bár a reneszánszkorban, a 16. században megjelent ez az ágazat, az utóbbi időben vált újra népszerűvé olyan művészek hatására, mint Jonty, Lisa Mallison és a magyar Orosz István.

Az alkotások közül néhány olyan eldeformált, hogy még csak találgatni sem tudunk, hogy vajon mit rejthet a furcsa szobor, majd miután kézhez kapjuk a “dekódolásra” szolgála eszközt és elhelyezzük a kellő pozícióba, meglátjuk, hogy mi rajzolódik ki az alkotásból: egy valódi remekmű.

A művészek nem ismernek határokat: építmények, természeti jelenségek, állatok, portrék akár rajzolva vagy szoborszerűen megalkotva, mind a repertoárjuk részét képezik. Semmi sem szab nekik határt, a nagyszabású, hihetetlen művek életre keltésében élik ki magukat. Jöjjenek hát a csodás alkotások!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés