A hárommellű nő hetekig szexrabszolgát tartott

A címet olvasva ez valamilyen Barbarella-szerű erotikus sci-fi ZS-film történetének összefoglalója is lehetne, pedig nem az. Lehet, hogy a Jasmine Tridevilről, vagyis a neten pár hete felbukkant hárommellű nőről szóló, egyre őrültebb híreket mind ő generálja, de a figyelemre éhes csajnak ebben az esetben olyan fantáziája van, amire az ötletszegény Hollywood biztosan lecsapna. Ugye egyszer kiderült az, hogy valószínűleg kamu ez a hárommelles dolog, valamint az is, hogy korábban egy őt megütő férfit a vádak ejtéséért cserébe rávette arra hogy nyilvánosan megalázza magát – a sztorinak ez azonban csak a kezdete volt. Most egy 18 éves srác lepte meg a világot egy történettel Tridevilről: állítása szerint hetekig fogva tartotta a nő.

Hirdetés

A következő dolgok történtek Michael Squier szerint: az interneten találkoztak, közös témájuk pedig a szexfétisek iránti vonzódásuk volt. Az első randi után azonban olyan jól sikerült, hogy el is kezdődött a srác két és fél hetes kalandja Tridevil szexrabszolgájaként (a srác döntött úgy, hogy marad). A nő kutyaólban tartotta a fiút, többször is megostorozta, miután kikötötte egy póznához, sőt, a nevét belevéste a srác mellkasába. A fiú két és fél hét után távozott a nőtől, akinek állítólag saját kínzókamrája van szexjátékokkal, ostorokkal, stb. A fiú egyébként azt mondja, a harmadik mell kamu, protézisről van szó, látta is, ahogy a nő magához ragasztja. Tridevil elismerte, hogy rabszolgaként tartotta a srácot, de a szexet és a név vésését tagadja.

Úgy tűnik, hogy egyszeri abszurd hírből Jasmine Tridevil pár hétre az internet állandó vendége lesz. Jól jelzi ezt az, hogy már halloweeni hárommellű jelmez is van:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés