60 centis lemezzel tágítják a világ legnagyobb ajkait

Az afrikai kontinens tele van rejtélyekkel, és olyan felfedezetlen titkokkal, amikre, ha egyszer nyilvánosságra kerülnek, az egész világ rácsodálkozik.

Hirdetés

Legutóbb egy dél-etiópiai lány, vagyis az ő ajkai érték el ezt a hatást. Róla egy ausztrál forgatócsoport szerzett tudomást, amikor a lakóhelye környékén forgattak. “Mindig is lelkes olvasója voltam a Guiness Rekordok Könyvének, és gondoltam, hogy most valami odaillőt látunk. Erre abból is rájöhettem volna, hogy még a minket kísérő helyieket is megdöbbentette ez a találkozás” – mondta Abrahem Joffe, a forgatócsoport egyik tagja egy brit lapnak.

A 20 éves lány, Ataye Eligidagne a világ legnagyobb ajkainak büszke tulajdonosa, amiket fémlemezzel tágít. A lemez kerülete 59.5 cm, vagyis majdnem 60 centi, átmérője pedig 19.5 centi. Ennek a módszernek a története a 19. századig nyúlik vissza, és lényege annyi volt, hogy az eladó lányok így tegyék magukat még kívánatosabbá a férfiak számára, és könnyebben találjanak férjet – mert biztos van, akinek ez számít szépségideálnak…

lips1.jpg

lips2.jpg

lips3.jpg

lips4.jpg

lips5.jpg

Fotók: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés