A II. Világháborúba is eljutunk az új Assassins Creedben

A rajongók már régóta szerették volna, ha az Assassins Creed sorozatban valamilyen történelmi szálon belecsöppenhetnének a II. Világháború véres eseményeibe. Nos, a Ubisoft legújabb hivatalos traileréből kiderült, hogy erre már a november 14-én megjelenő Unity-ben is lesz lehetőség. A játékkiadó ugyanis azt találta ki, hogy a szokásos történelmi kor – ami ezúttal a Francia Forradalom lesz – és a modern kor mellett, ezúttal egy anomáliának köszönhetően Arno a világháborús Párizsba is elkeveredik.
A két hét múlva megjelenő játék körül amúgy is egyre nagyobb a hájpolás, a hivatalos csatornán emellett megjelent egy videó is, amin Arnold Schwarzenegger, David Attenborough, Morgan Freeman és Alan Carr csapatja a négyjátékos co-op módot. Sajnos hiába röhögtük magunkat könnyesre a hírességek poénjain, kiderült, hogy az egész csak a Ubisoft gerillamarketingjének a része és egy Terry Mynott nevű hangutánzó humorista munkássága az egész. Kár, mert a “Jump in the XVIII. century choppaaaa!” – elég jól hangzott az ál-Schwarzi szájából.

Hirdetés

Így csöppen majd Arno a XVIII. századi Párizsból a II. Világháborúba

Terry Mynott szerint így nyomná a kooperatív játékot Arnold Schwarzenegger, David Attenborough, Morgan Freeman és Alan Carr

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés