A világ legfeleslegesebb találmányai

Számos szuper használati tárgyat köszönhetünk a feltalálóknak, de bizony előfordul, hogy ami kipattan a fejükből – és utána esetleg meg is valósul a terveik szerint -, az teljesen felesleges a társadalom számára.

Hirdetés

Most találtunk egy olyan összeállítást, amiből kiderül, mik a világ legfeleslegesebb találmányai, ezeket szedtük most csokorba, de persze kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is.

A vízszintes zuhany
A lustáknak próbáltak kedvezni a vízszintes zuhany megálmodói, hiszen elég csak aláfeküdni, és élvezni, ahogy a vízsugarak lemossák a testünket. De azért nem árt beszerezni egy hagyományos zuhanyt sem, például hajmosáshoz, ami sokkal praktikusabb… aki megengedheti magának a 35 ezer dollárba kerülő vízszintes zuhanyt, annak már egy hagyományos is bele kell, hogy férjen a költségvetésébe (meg a házába).

felesleges_zuhany.jpg

Dizájnos bringacsoda
Ennél a találmánynál nincs ülés, sem pedálok, de még a váz is rendkívüli, ugyanis a bringásnak alá kell állnia, nem fölé. Viszont a dizájnt díjazzuk!

felesleges_bicaj.jpg

Fülhallgató kutyáknak
Egy amerikai találmány megalkotói kifejezetten a nagy- és hosszúfülű kutyusokra gondoltak, akiknek séta közben ezzel a találmánnyal lehet megvédeni a füleiket a kosztól. A kutyák állítólag imádják ezeket a több színben is kapható fülhallgatókat – talán mert nem látják, milyen viccesen néznek ki ezekkel a fejükön?!

felesleges_kutyafulhallgato.jpg

Pelusriasztó
A találmány lényege, hogy egy speciális szenzor jelzi, ha a kisbaba pelenkájában megemelkedett a nedvesség szintje. Ez csak azért hülyeség, mert a szülőknek ezt így is, úgy is rendszeresen ellenőrizniük kell. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos dolgok ki is szagolhatóak…

felesleges_pelus.jpg

Fotók: Funkeeper.net

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés