Beindul a Marvel: még több szuperhősfilm érkezik a következő években

Azok után, hogy tegnap szinte biztos pletykaként terjedt el a neten az, hogy Benedict Cumberbatch (Sherlock, Star Trek 2, The Hobbit, és lehet hogy még az új Star Warsban is benne lesz) is bekerül a Marvel univerzumba az idegsebészből szuperhőssé váló Doctor Strange-ként, ma a Marvel gyakorlatilag pár bejelentéssel lesöpörte a DC-t az asztalról, mintha az elmúlt napokban nem szerepelnének eleget a hírekben az Avengers 2 előzetese miatt. Nos, most a Marvel Studios közzétette moziverzumának harmadik fázisát, és a lényeg az, hogy még az eddigieknél is jobban fogunk dúskálni képregényfilmekben a következő években, ami nem csoda, hiszen a Marvel-filmek rendre óriási kasszasikerek az elmúlt években.

Hirdetés

A lényeg:

– Az Avengers 3 címe Avengers: Infinity War lesz, és két részletben kerül majd a mozikba: 2018 és 2019 májusában. Hogy akkor kik alkotják majd a Bosszúállók csapatát, arról még pletyka sincs, mindenesetre meg fog változni a szuperhős-csapat felállása.

– Az Amerika Kapitány harmadik felvonása Captain America: Civil War címmel jön 2016 májusában, és egyre valószínűbb, hogy szembekerül a Kapitány és Vasember.

2016 novemberében kerül a mozikba a Doctor Strange, viszont egyelőre a Marvel még nem erősítette meg, hogy Cumberbatch lesz a főszereplő, sőt, azt mondta Kevin Heige fejes, hogy ha 100% lenne, akkor tegnap bejelentették volna. A rendező Scott Derrickson (Deliver Us From Evil, Sinister, The Exorcism of Emily Rose).

2017-ben tér vissza saját, harmadik filmjével Thor. A Thor: Ragnarok júliusban lesz megtekinthető, és nagy-nagy végjátékot ígér a stúdió (a választott illusztrációnk nem jelenti azt, hogy a Mark Millar-féle Ragnarok karakter, vagyis a cyber-Thor lesz az ellenség a filmben).

– Nem csak a május, de a november is Marvel-uralom alatt fog állni, hiszen 2017 novemberében is új karaktert mutatnak be: Black Panthert, a színesbőrű szuperhőst Chadwick Boseman kelti majd életre. A karakter elsőként a Captain America 3-ban bukkan fel.

– Az első szuperhősnő is bemutatkozik: a Captain Marvel 2018 júliusára van kitűzve, és egyelőre nem tudni, ki alakítja majd Carol Danverst.

– 2018 novemberét se ússzuk meg Marvel film nélkül: jön az Inhumans!

Amit még nem érdemes elfelejteni: nincs tervben se Hulk, se Özvegy önálló film, 2020 előtt biztosan nem lesz Vasember 4, a fentieken kívül Galaxis Őrzői 2 is lesz (2017 májusában), valamint Ant-Man film is (2015 júliusa). Emellett jövő januárban kezdődik a TV-ben az Agent Carter, májusban pedig jön Netflixen a Daredevil sorozat, később pedig Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist és a Defenders is saját Netflix-sorozatot kap. Tegnap pedig a nézettséggel kicsit döglődő Agents of S.H.I.E.L.D. egy exkluzív Avengers 2 jelenettel ért véget:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés