Ezek a leghátborzongatóbb helyek Európában

Ha most nincs pénzed, vagy időd, hogy elutazz Európa legijesztőbb helyeire, akkor gyere velünk egy képzeletbeli utazásra, és járjuk végig együtt Drakula kastélyától a lengyel koponyakápolnán át az SS Americáig vagy a legkísértetiesebb belga árvaházig a kontinens legijesztőbb helyeit.

Hirdetés

Santa Maria kripta, Róma, Olaszország. Emberi maradványok és felöltöztetett csontvázak mindenütt. Nekünk inunkba száll a bátorságunk.

creepy1_0.jpg

Maunsell-erőd, Nagy-Britannia. Nemcsak üres, hanem az állandóan fújó szél miatt valószínűleg kísérteties hangokat is lehet itt hallani.

creepy2_0.jpg

Koponyakápolna, Lengyelország. 3000 ember maradványaiból építtette egyetlen férfi.

creepy3_0.jpg

Holtak városa, Oroszország. A kis házak valójában sírok, ahová emberek holttesteit, ruháit és egyéb használati tárgyait is eltemették.

creepy4_0.jpg

Pripjaty, Ukrajna. Az 1986-os csernobili atomkatasztrófa óta a világ egyik leghíresebb szellemvárosa.

creepy5_0.jpg

Csonttemplom, Csehország. Több mint 70 ezer ember földi maradványait tartalmazza.

creepy6_0.jpg

Drakula vára, Románia. Ugye erről nem is kell semmit mondanunk?

creepy7_0.jpg

Miranda kastély, Belgium. Az egykori kastélyból lett árvaház ma már üresen áll, mindenhol elhagyott játékok és babák hevernek.

creepy8_0.jpg

Palermói katakombák, Szicília. A falon a kolostor szerzeteseinek mumifikálódott szerzeteseit láthatjátok, extra látványosságként.

creepy9_0.jpg

Régi zsidó temető, Csehország. A prágai zsidó temetőben körülbelül 12 ezer embert temettek el, ezért tűnik ilyen zsúfoltnak az összhatás.

creepy12_0.jpg

Keresztek hegye, Litvánia. Nem temető, viszont valószínűleg a világ legijesztőbb zarándokhelye.

creepy10_0.jpg

SS America, Kanári-szigetek. Az amerikai haditengerészet egykori büszkesége ma már roncsként éktelenkedik a Karári-szigetek partjainál.

creepy11.jpg

Kapucinus kripta, Csehország. A brnói kriptában 24 szerzetes és katolikus hívőt helyeztek végső nyugalomra évszázadokkal ezelőtt, kezeikben rózsafüzérrel.

creepy13.jpg

Fotók: Viralnova.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés