Felvették a McDonald's-ba a vicceskedő jelentkezőt

Ki ne gondolná végig kétszer is, hogyan tudna a legösszeszedettebben teljesíteni egy állásinterjún, vagy egy új állás reményében kitöltött teszten?

Hirdetés

Nos, egy floridai McDonald’s-ba jelentkező srác nem egészen ezt a taktikát követte, hanem inkább úgy határozott, hogy őszinte lesz, önmagát adja, és jelentkezési lapjába becsempész egy jó adagot a rá jellemző humorból és iróniából is. Ezzel megnyerte a főnökséget, ugyanis megkapta az állást.

Az első oldalról kiderül, hogy Jeremy Skittnek hívják, de már a második kérdést nem vette ilyen komolyan: a nemére utaló “sex” kérdésre nem úgy válaszolt, hogy nő vagy férfi, hanem úgy, hogy “még nem, de várok a megfelelő emberre”. Aztán megtudjuk, hogy igazából nem válogatós a munkák terén, mert ha válogathatna, nem a gyorsétterembe jelentkezett volna. Fizetésnek évi 185 ezer dollárt szeretne egyéb juttatásokkal, de kompromisszumkész. Tanulmányait illetően annyit tudunk meg, hogy azok bizony voltak, utolsó pozíciójaként pedig “a középvezetőség ellenszenvének tárgya” volt.

meki2_funny-job-application-mcdonalds-1.jpg

A második oldalon elárulja, hogy kevesebbet keresett ott, mint amennyit érdemel, ott elért legemlítésreméltóbb eredménye pedig nem más, mint hihetetlen kollekciója lopott tollakból és post-itekből. Az állást azért hagyta ott, mert “szívás volt”. De új munkahelyén bármikor szívesen dolgozna, különösen hétfőn, kedden és csütörtökön délután 1:30-tól 3:30-ig. Kiderül az is, hogy különleges képességet szívesebben mutatná meg egy intimebb helyszínen, és az is, hogy ha lenne jelenlegi munkaadója, akivel a vállalat felveheti a kapcsolatot, akkor bizony nem volna itt, a jelentkezők közt… és ha a macskával való szexuális közösülés bűncselekménynek számít, akkor… nem, nem ítélték el.

meki3_funny-job-application-mcdonalds-2.jpg

Az utolsó oldalon pedig leginkább kiforgatja a cég szavait, kérdéseit. Például arra, hogy van-e autója, azt válaszolja, kérdezzék inkább úgy, hogy van-e működő autója. Az általános kérdéseket pedig azzal dobja fel, hogy egy-egy szóból szóviccet csinál. A “dohányzik-e?” kérdésben például a “smoke” szó azt is jelenti, hogy füstöl, ezért azt válaszolja, kissé szabad fordításban, hogy ő csak akkor füstöl, ha felgyullad. És mivel az angolban az aláírást ugyanaz a szó jelöli, mint a csillagjegyet, a jelentkezés aláírás helyett azt írta be, hogy Skorpió, növekvő Mérleggel. Ami pedig a terveit illeti, 5 év múlva Biminin szeretne élni, egy gazdag szupermodellel, aki szerint ő a legjobb dolog a szeletelt kenyér óta. De legszívesebben nem is várna ezzel 5 évet, hanem máris így élne.

meki4_funny-job-application-mcdonalds-3.jpg

Fotók: Thechieve.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés