Szexrabszolgákat mentett a The Walking Dead sztárja

Első pillantásra nem is gondoltuk volna, hogy Laurie Holden mennyivel több, mint egy gyönyörű színésznő, és mint a The Walking Dead dögös Andreája. Pedig erről van szó: nemrég egy segítő csapat tagjaként szexrabszolgákat mentett Kolumbiában.

Hirdetés

Laurie ugyanis tagja az Operation Underground Railroad nevű szervezetnek, ami Tim Ballard egykori CIA ügynök vezetésével különböző módokon nyújt segítséget az embereknek. Tagjaik közt civilek éppúgy vannak, mint például az amerikai haditengerészet kiképzett tagjai. Legutóbb Kolumbiában mentettek meg 55 kiskorú szexrabszolgát, amiben Laurie is fontos szerepet kapott.

Miközben helyi civil ruhás rendőrök lefilmezték, ahogyan a szexrabszolga-kereskedők pénzt fogadnak el a kiskorú lányokért, a színésznőnek az volt a feladata, hogy elfoglalja a prostitúcióra kényszerített kis szerencsétleneket.

“Amikor először megpillantottam őket, láttam, mennyire félnek. Beszélgettem velük, és megkérdeztem többek közt azt is, hogy hány évesek. 12, 13 évesek voltak, de a legtöbb 14. Megöleltek, és sírni kezdtek. Erre én is elkezdtem sírni” – emlékezett vissza könnyek között Laurie Holden.

twd-andrea-the-walking-dead-andrea-31793379-900-506.jpg

Fotó: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés