Ajkay Ádám az elektronikus zenében is otthon van

Új dallal jelentkezik Ajkay Ádám, aki 2006 óta meghatározó személyisége a hazai BMX szcénának. Korai tehetsége kimagasló volt riválisaival szemben, így nem is volt kérdéses, hogy 16 évesen már a profik között versenyzett. A BMX-en kívül a zene érdekelte, az elektronikus zene iránti szeretete az underground electro vonalakig vezethető vissza. Fiatalon megismerkedett Blatta & Inesha nevével, abban az időben az ő zenéikre egész Magyarország bulizott, a híres Noise Night Life estjein. Ádám ekkor határozta el hogy zenéléssel is profi szinten akar foglalkozni nem csak a BMX-szel.

Hirdetés

Először Electro/Dubstep, majd House DJ-ként tűnt fel, és egyre többen ismerték fel benne a tehetséget. Meghatározó partysorozatokon kezdett játszani: a THRASHER és a SHIFT volt, az első ahol nem kisebb nevekkel mint Bare Noise, Bar9, Skrillex, Borgore, Porter Robinson, Knife Party lépett színpadra. Tehetségének, és markáns karakterének köszönhetően, olyan kapcsolatokra tett szert, hogy bejárta Magyarországot, nevét szinte mindenhol ismerik és nagyon sok klubban megfordult már.

Az idő múlásával zenei világa is állandóan változott, belekóstolt a Tech-house világába, s késõbb ebbõl alakult ki a House iránti szeretete. Először a Hajógyári Sziget legendás after klubjában a Coronita-ban lett rezidens, majd később bekerült a Coronita Commando Országjáró party sorozatába.

2013-tól az UP!The Club rezidense, és számos budapesti klubban megfordult R.I.O., PLAY, ReMIX, Budapest PARK.
2014-ben a egyre sikeresebb partysorozat a World Is Mine oszlopos tagja lett, itt nem kisebb nevekkel játszott együtt mint: BORGEOUS, TJR, DYRO, és TUJAMO.

2013. és 2014-ben Egyetlen Magyar fellépőként meghívást kapott a bukaresti STREET HEROES nevű több ezer fős fesztiválra (Románia). 2014-ben a WE YOUNG első szerződtetett művésze lett.

Nézzétek és hallgassátok meg Ajkay Ádám legújabb munkáját, a Movin’ on-t itt:

www.facebook.com/weyoungm…

soundcloud.com/weyoungmusic

DJ promo: goldrecord.hu/dj-p…

Rendező – Náksi Attila
Vágó – Liptai Gábor
Operatőr – Rákó Alex, Liptai Gábor

Fotó: covers.sndstatic.com/

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés