Börtönviselt fickó kamu randikat vállal családok bosszantására

A képen látható “csinos” barátunk nem mindennapi hirdetést pakolt fel a Craiglistre. Arra vállalkozik, hogy olyan lányoknak segít, akiknek a töke tele van azzal, hogy a családja állandóan az esküvővel és a mikor jön a baba témával piszkálja. Emberünk szívesen bosszantja a vadidegen családokat azzal, hogy eljátssza mintha régóta tartó kapcsolatban lennének a megrendelővel, de emellett rengeteg mókás extrát is vállal, ami kiderül a hirdetésének a szövegéből, ami nyers fordításban így hangzik:
“Egyedül vagy hálaadáskor? Mérges vagy az apádra? Olvass tovább…
Hálaadás van. Szeretnéd megúszni a hosszú és bosszantó beszélgetést arról, hogy még mindig egyedülálló vagy? Vagy arról, hogy a szüleid mennyire szeretnének már unokákat? Nos, ne keress tovább!
28 éves büntetett előéletű, diploma nélküli fazon vagyok egy mocskos öreg furgonnal, ami csak egy évvel fiatalabb nálam és Eddie Van Halen gitárjának mintájára van festve. Akárhány évesnek eladom magam 20 és 29 között attól függően, hogy megborotválkozom-e. Szakács vagyok egy lepattant éjjeli bárban. Ha szeretnél megkapni magadnak – szigorúan plátói kapcsolatban – hálaadásra, hogy játsszuk el, hogy régóta tartó komoly kapcsolat van közöttünk és ezzel akarod bosszantani a családodat, akkor benne vagyok!
Kérésre ezeket a dolgokat vállalom:
– nyíltan rányomulok más női vendégekre, miközben te úgy teszel, mintha észre sem vennéd
– felháborító politikai és/vagy vallási nézeteket hangoztatok
– megkérem a kezed mindenki előtt
– eljátszom, hogy egyre részegebb vagyok, ahogy halad az idő (bocsi, amúgy nem iszom, de egy időben piás voltam, így ismerem a dörgést)
– verekedést kezdeményezek valamely családtagoddal a házban vagy kérés szerint a ház előtt, hogy minden szomszéd lássa
Fizetségre nem tartok igényt, csak az ingyen kajára, ami a vendégeknek jár.”

Hirdetés

Na kedves Offline olvasók, erre varrjatok gombot! 😀

craigslist-date.jpg

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés