Ők a legnépszerűbb YouTube sztárok a világon

Az utóbbi években nagyot változott a világ: manapság már nemcsak filmsztárok vagy sportolók teljesítményéről és egyre hízó bankszámláiról beszélgetünk, olykor kicsit irigykedve, hanem bizony olyan hétköznapi srácokról is, akiket az internet tett naggyá. Ilyenek például a YouTube sztárjai, akik egy-egy jó ötlettel, eredetiséggel és saját stílussal elég sokra vitték. Hogy mennyire, az kiderül a következő összeállításból: jöjjenek a YouTube legnépszerűbb sztárjai.

Hirdetés

UberHaxorNova/NovaPipeBomb
1.38 milliárdos nézettségével és 2.77 millió feliratkozójával ő a világ 20. legnépszerűbb YouTube felhasználója. A civilben James Wilson Jr. névre hallgató, 24 éves videojáték-kommentátor általában saját magáról tölt fel videókat, amiken például Minecraftot vagy Sims 4-et játszik. Rajongói leginkább vicces stílusa és érzelemnyilvánításai miatt bírják.

HolaSoyGerman
1.52 milliárdos nézettségével és 19.93 millió feliratkozójával a 23 éves chilei humorista, German Garmendia elsősorban a spanyolul jól beszélőknek lehet vicces, de mókás arckifejezésein akkor is jókat derülhetsz, ha nem beszéled a nyelvet.

TheDiamondMinecart
1.53 milliárd nézővel és 4.11 millió feliratkozóval Daniel, más néven TheDiamondMinecart is a Top 20 YouTube sztár egyike, aki napi szinten tölti fel videojátékokkal kapcsolatos kisfilmjeit. Érdekesség, hogy a felesége egy másik Minecraft YouTube videós, JemPlaysMC.

VanossGaming
1.56 milliárdos nézettsége és 9.52 millió feliratkozója számára is garantál egy helyet a legnépszerűbb YouTube sztárok listáján, csatornája pedig a leggyorsabban növekvők egyike. VanossGaming vicces videókat tölt fel magáról, amint különféle videojátékokat játszik, vagy összevágja egy-egy hosszas játék legviccesebb pillanatait, ezt osztva meg az őt követőkkel.

Vegetta777
1.62 milliárdos nézettséggel és 7.46 millió feliratkozóval Samuel de Luque az egyik legnépszerűbb spanyol YouTube felhasználó. Minecraft, Saint’s Row és Battlefield videói azért is népszerűek, mert nemcsak játszik, és vicces dolgokat mond, hanem úgy meséli el a történeteit, mintha a nézők egy filmet látnának.

JennaMarbles/JennaMarblesBlog
1.70 milliárdos nézettségével és 15.5 millió feliratkozóval Jenna helye is stabil a legmenőbb YouTube-ozók listáján. De a siker neki sem jött könnyen: első próbálkozásaira még senki sem figyelt, de aztán a “Hogyan hitesd el az emberekkel, hogy jól nézel ki” című videója igazi szenzáció lett. Ma pedig már állítólag évi 350 ezer dollárt keres vicces kisfilmjeivel. Ez azért elég jó karrierlehetőség…

CaptainSparklez
1.7 milliárdos nézettség és 8.14 millió feliratkozó köthető a nevéhez. “Let’s Play” videói mellett arról híres, hogy vicces zenéket készít Minecraft animációkhoz.

TheWillyRex/WillyRex
1.85 milliárdos nézettséggel és 10 millió feliratkozóval rendelkező spanyol videojáték-kommentátor, aki Call of Duty és Grand Theft Auto V videóival lett ismert. A sulit is abbahagyta, hogy minden idejét kisfilmjeinek szentelhesse, amit nem bánt meg – ma már nemcsak rajongótáborának elképesztő mérete, hanem bankszámlájának gyarapodása is azt mutatja, hogy jól döntött, habár erre a lépésre mi senkit sem biztatnánk.

NigaHiga/HigaTV
2.13 milliárdos nézettsége és 15.89 milliónyi feliratkozója van, de Ryan Higa nem szállt el: ugyanolyan professzionális szinten találja ki és készíti el vicces videóit, mint anno az első kisfilmjeit.

BFvsGF/PrankvsPrank
2.14 milliárdos össznézettségükkel és 11.58 milliónyi feliratkozójukkal bebizonyították a világnak, hogy nemcsak az vicces, ha valakit jól megszivatunk, hanem az is, ha egy pár egymást szivatja.

StampyLongHead
2.15 milliárdos nézettséggel és 4.16 milliónyi feliratkozóval Joseph Garrett az egyik legnépszerűbb brit YouTube felhasználó, amit elsősorban Minecraft videóinak köszönhet.

BluCollection
A különböző játékok kipróbálása, illetve az ezekről készült videók elképesztően népszerűek. Ezt támasztja alá BluCollection YouTube karrierje is: eddig 2.24 milliárdos nézettséget és 1.25 millió feliratkozót tudhat magáénak. Csak ezt a videóját 56 millióan látták.

SkyDoesMinecraft
2.36 milliárdos nézettségével és 10.57 milliónyi feliratkozójával Adam Dahlberg napjaink egyik legnépszerűbb Minecraft videós YouTube felhasználója, aki olykor a játékvideók és kommentek mellett vicces dolgokat is feltölt.

TheFineBros/TheFineBros2
2.36 milliárdos össznézettséget és 11.18 millió feliratkozót hozott Benny és Rafi Fine-nak az, hogy kitalálták és megvalósították reakció-videóikat. Itt például gyerekek reagálnak a Harlem Shake-re.

RayWilliamJohnson
A 33 éves Ray 2.76 milliárdos nézettséget és 10.8 millió feliratkozót ért el eddig, de ez a szám valószínűleg tovább gyarapszik majd a felhasználó egyedi stílusa és vicces videói miatt.

BlueXephos
2.86 milliárdos nézettség és 7.2 millió feliratkozó után tényleg népszerűnek mondhatják magukat, de mi egyedi és vicces stílusukért is bírjuk a brit videojáték-kommentátorokat.

TobyGames/TobyTurner/Tobuscus
2.91 milliárdos nézettségével és három YouTube csatornáján majdnem 15 milliós feliratkozó táborával az ő esete is azt bizonyítja, hogy vicces videókból és videósokból sosem elég!

DisneyCollectorBR
3.69 milliárdos nézettségével és 2.81 milliónyi feliratkozójával ez a Disney játékokkal játszó brazil nő a gyerekek egyik kedvence.

Smosh
6.18 milliárdos nézettség és 32.81 millió feliratkozó után valószínűleg még sokáig folytatják vicces videóik gyártását.

PewDiePie
6.65 milliárdos nézettségével és 32 millió feliratkozójával a svéd videojáték-kommentátor, Felix Arvid Ulf Kjelberg a világ legnépszerűbb YouTube felhasználója, na meg a legjobban kereső is: becslések szerint 825 000-8.47 millió dollár üti a markát évente.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés