Bántotta a lányt, majd később randira hívta: íme csaj bosszúja!

Mint sok általános iskolás tanuló, a kis 12 éves Louisa Manning is túlsúllyal küzdött, aminek köszönhetően nagyon sokan bántották. Mind közül egy srác emelkedett ki, aki 3 éven át csúfolta és “vadállatnak” hívta. Sosem gondolta volna a parasztja, hogy el fog jönni a bosszú ideje.

Hirdetés

Szegény lány sokat sírt a folyamatos szidások miatt, ezért el is határozta, hogy lefogy. Most, 8 évvel később egy jó alakú egyetemista lett belőle, aki nem mellesleg az Oxfordra jár. Az egyik iskolabálban összefutott a régi ellenségével, aki annyira nem ismerte meg Louisat, hogy randira hívta.

A lány elutasítás helyett elfogadta a meghívást és kifundált egy tervet, amivel megbosszulhatja a sérelmeket: felkereste az éttermet, ahová elhívta a srác és megkérte az egyik pincért, hogy mikor megérkezik a célpontja, nyújtsa át neki az alábbi képet és levelet.

“Szia … ,

ne haragudj, hogy nem tudtam eljönni ma este.

Emlékszel, amikor 8 évvel ezelőtt kövér voltam és kicsúfoltál a súlyom miatt? Nem? Én emlékszem – a következő 3 évet azzal töltöttem, hogy nem ettem többet naponta egy almánál. Elhatároztam, hogy nem fogok vacsorázni.

Emlékszel az összenőtt szemöldökű lányra, akit csúfoltál? A szőrös lábakra, amitől undorodtál? Arra, hogy három éven át te és a barátaid Vadállatnak hívtatok? Már biztosan elfelejtetted – vagy csak nem ismertél meg így 8 évvel később, de mivel baszhatónak gondoltál, most már emberhez méltóan bántál velem.

Úgy gondoltam, hogy elküldöm neked ezt a kis emlékeztetőt. Ha legközelebb rám gondolsz, akkor jusson eszedbe, hogy a fotón lévő lány utasított vissza és nem jött el a randira, amit megbeszéltetek.

Louisa”

Mint kiderült, a srác reagált is egy levélben, amiben a következőket írta: “Azért hívtalak el, hogy barátok lehessünk és nem azért, mert jól nézel ki.”

Ezt mi kötve hisszük, hiszen a lány szerint egyáltalán nem ismerte fel őt a bálban és ezért hajtott rá. Bárhogy is történt, hatalmas pacsi a csajnak, szépen megadta annak a bunkónak, amit érdemelt!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés