Egyik alkalmazottját kirúgta, a másiknak nagyobb ciciket ígért az Undercover Boss álruhás főnöke

Ha a reality műsorok rajongója vagy, és nézel külföldi adásokat is, akkor biztosan belefutottál már az Undercover Bossba is. Ennek a reality-nek az adásaiban egy-egy vállalattól valamelyik fejes álruhában beáll dolgozni a saját cégéhez, hogy megnézze, hogyan működik a vállalat valójában, és az alkalmazottak közül ki milyen ember, ha munkáról és a csapatról van szó. A műsor nemrég elég nagy port kavart: az egyik részben a Bikinis Sports Bar & Grill alapítója, Doug Guller állt be dolgozni saját cégéhez, és hát finoman szólva is meglepő döntéseket hozott.

Hirdetés

Egyik alkalmazottját, Jessicát kirúgta, mert nem volt megelégedve azzal, ahogy az egyik vendéggel bánt, de ami ennél is felháborítóbb volt számára: a lány nem akart bikinit viselni. Azt mondja a videóban, hogy jobban szeretne pólóban maradni. A legundorítóbb sokak számára az, hogy a főnök magyarázkodni kezd szexista döntése miatt, sőt, azt is felajánlja a lánynak, hogy szól az érdekében más helyeken, amiből Jessica köszöni, de inkább nem kér.

Egy másik alkalmazott, Grace viszont más elbánásban részesült. A 23 éves lányt a főnöke igazi dögös promóciós modell-lehetőségnek tartja, ezért nagyobb ciciket ígért neki, amivel még hatékonyabban végezheti a munkáját. Persze előbb hat hónapig bizonyítania kell Gullernek, hogy megéri a befektetést…

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés