Nem rúghattok ki, mert kilépek: nyolc stílusos munkahelyi távozás

Aki egy kellemetlen munkahelyet hagy ott (vagy önszántából, vagy más okból, igazából mindegy), biztos sokszor bánja, hogy ha már úgysem kell bemennie másnap dolgozni, akkor még utoljára nem olvasott be a főnökének, nem csapta arcon egy billentyűzettel a seggfej kollégáját, stb. Nos, ez a nyolc úriember egészen biztosan kiadta minden dühét az utolsó munkanapján, nem maradt benn egy csepp méreg sem. (forrás: Buzzfeed)

Hirdetés

Steven Slater – légutaskísérő

Miután véletlenül az egyik utas fejbeverte, és bocsánatkérés helyett “motherfucker”-nek nevezte, Slaternél betelt a pohár. A még a reptéren álldogáló repülő hangosbeszélőjén a következőt közölte a repülő utasaival: “Oké, elegem van. Az utasnak, aki faszfejnek nevezett, annyit mondanék: baszd meg. Azoknak, akik tisztességgel és tiszteletteljesen viselkedtek velem az elmúlt 20 évben, köszönöm az utazást, de 28 éve dolgozom a szakmában, és elegem lett. Ennyi volt. Vége, te faszfej.” Majd elvett két sört az italok közül, bekapcsolta a felfújható vészcsúszdát, azon át távozott a repülőről, a kocsijába pattant és hazavezetett, ahol egy légi segítséggel megtámogatott SWAT csapat tartóztatta le

Roy Keane – focista

Keane 2002-ben, a Japánban és Dél-Koreában megrendezett foci VB-n távozott a nemzeti válogatottból, és elég keményen elküldte az edző Mick McCarthyt az anyjába – az esetből született egy baromi sikeres, az ősi Rómában játszódó színdarab, négy könyv és egy mém is. Hogy mi történt? Keane-nek elege lett az előkészültekből, az edzőközpontból, a szállásból, a csapatból, az edzőkből, az ír futballszövetségből, és a pletykákból, melyek szerint színleli sérülését. A következőket mondta az edzőnek: Mick, te egy hazug disznó vagy, és egy kibaszott seggfej. Semmirekellő voltál játékosként, és semmirekellő vagy edzőként és emberként is. Egy kibaszott seggfej vagy, dugd fel magadnak a világbajnokságot. Az egyetlen ok, amiért szóba álltam veled, az az volt, hogy valahogy te lettél az edző.

Anthony Weiner – politikus

Weiner egy igazi orbitális nagy barom: azok után, hogy Twitteren nyilvánosan megosztott egy képet a pöcséről, amit üzenetben akart elküldeni egy nőnek (és kik látták ezt Twitteren először? A rajongói és az újságírók, ők követik az ilyeneket). Persze hackelésről hadovált, tagadta a dolgot az utolsó percig, és olyan interjúkat is adott, ahol a kínosabb kérdéseknél eljátszotta, hogy nem hallja a kérdést. Végül csak lemondott (“viszlát, perverz” bekiabálások közepette), de úgy érezte, feldobja süllyedő karrierjét azzal, hogy bejelenti: elindul a New York-i polgármesteri címért. Sajnos újabb képeket küldözgetett a péniszéről embereknek, mintha önmagában nem lett volna az elég nevetséges, hogy a “Ki akartok tenni? Akkor jelentkezek a főnökötök állására!” csellel akart próbálkozni.


Giles Coren – étteremkritikus

A Timesnak írt felmondólevelében nem egyszerűen megkönnyebbülését fejezte ki, hogy a francos magazinjukat senki sem olvassa, hanem nyilatkozott az utolsó, még ki nem fizetett fizujáról ís: lemondott róla, mondván hogy “inkább tenne el 400 dollárt azért, hogy megölje egy crackfüggő kurva egyetlen gyermekét egy besült drogüzlet miatti bosszúból”

Stephen Pollard – újságíró

A Daily Expresstől 2001-ben igazolt volna át a Timeshoz, amit épp akkor szerzett meg egy pornóbáró, bizonyos Richard Desmond. Pollard a hírre úgy reagált, hogy a Daily Expressben írt utolsó cikkjében, egy ártalmatlan írásban az EU mezőgazdaságáról elrejtette a sorok kezdőbetűjeiben a “Baszd meg, Desmond” mondatot. Sajnos Desmond emberei észrevették, így nem kapta meg az állást a Timesnál.

Anthony Lambton – politikus

Amikor Lambtont lencsevégre kapták, amint egy prostival hempereg egy ágyban, mit írt a lemondól nyilatkozatában? Azt, hogy annyira unalmas az állása (a külügynél dolgozott), hogy csak a kertészkedés és a “züllés” jelent számára élvezetetet az életben, igazából nem is emlékszik, hány prostival fotózták már le, és igazából a prosti férje, a strici a hibás, amiért elfogadta az újságírók pénzét. Az emberek imádták.

Mark Schlueb – újságíró

Egy leépítés után mondott fel Schlueb egy ohiói lapnál, de előtte még jól elküldte a francba a lap tulajdonosát, pár részlet az elhíresült levélből: “a lábukat vágod le ezeknek az embereknek, te seggfej”, “a srác, aki a motorolajomat cseréli, jobban dolgozna, mint te”, “csak azt bánom, hogy sose jöttél be az irodába, belehugyoztam volna a cipődbe”. Igen, az ott Star-Lord a Wanted egyik mellékszerepében.

Adam – KFC

Tudjuk, hogy a címlapkép óta erre gondolsz:


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés