A legőrültebb dolgok, amiket egy dugásért megtettek az emberek

Vannak, akik szerint minden a szexről szól, és minden mögött az, vagy ahhoz köthető dolgok jelentik a mozgatórugókat – ők biztosan elégedetten tekintenek majd végig a Cracked listáján, ami országokon és korokon átívelve mutatja meg azt, hogy a szex mennyire fontos volt mindig és minden helyzetben az emberek számára, és hogy milyen kaliberű dolgok történtek miatta.

Hirdetés

 

Szex a nácik orra alatt

Horace Greasley egy brit katona volt, aki elég hamar a nácik egyik hadifogolytáborában végezte Lengyelországban. A legtöbben ilyenkor nem a szexre gondolnak, azonban Horace találkozott Rosa Rauchbachhal, a munkatábor egyik vezetőjének lányával, és egymásba szerettek. Egy évig titokban is tartották a viszonyukat, azonban Greasley barátunkat a város egy másik táborába szállították át, és ekkor jött a kalandos rész – Greasley pár haverjával alagutat ásott, és kiszökött, de nem a menekülést válaszottta, hanem elszökött az ő Rosájához egy kis etyempetyemre, majd vissza a táborba, nehogy keresni kezdjék. Heti háromszor. A HÁBORÚ VÉGÉIG.

A szökés meleg királya

Jay Russell a börtönben szeretett bele egy másik férfiba, Phillipp Morrisba, de szabadulásuk után Russellt hamar újra lecsukták. Ekkor a börtön egyik telefonját használva bírónak adta ki magát, és sikerült lecsökkentenie az óvadékot, így hamar kijutott, de persze gyorsan elkapták. Ekkor a művészeti foglalkozásról lopott színesekkel színezte át ruháját, hogy úgy nézzen ki, mint egy börtönorvos, és megszökött másodjára is. Persze megint tudták, hogy hol kell keresni. Persze ő továbbra se szerett volna maradni: AIDS-tüneteket kezdett el produkálni, és iratokat hamisított arról, hogy halálos beteg, emiatt kiengedték, majd ő gyorsan arról is hamisított egy papírt, hogy meghalt. Ennek ellenére újra elkapták, de az FBI-tól még utoljára meg tudott szökni, mert telefonon FBI-ügynöknek adta ki magát, és meggyőzte a többieket, hogy engedjék el. Végül 144 év börtönre ítélték. Ismerős a sztori? 2009-ben filmet készítettek belőle Jim Carrey és Ewan McGregor főszereplésével.

A kém, akibe belezúgott az FBI

1982-ben az FBI különleges ügynöke, J.J. Smith egy Katrina Leung nevű nőtől próbált információkat szerezni annak aktivista barátjáról, de végül állandó informátorrá tette Szobalány fedőnévvel. Nem kellett sok, és viszonyuk lett, aminek Leung örülhetett jobban, mivel kínai kém volt. 9 évvel később bukott le, amikor egy másik FBI-ügynök, Bill Cleveland egy hangfelvételt talált, amin Leung információkat ad át a kínai kormány embereinek. Ahelyett azonban, hogy jelentette volna feletteseinek, ő is viszonyt kezdett a nővel (előtte még szólt Smithnek, aki szintén nem tett semmit a kém ellen), és biztosított mindenkit, hogy tiszta a csaj. További 10 évben telt, mire az FBI rájött, hogy honnan is szivárognak az információk.

JFK

Amerika kedvenc elnöke híresen nagy nőcsábász volt: még bőven az elnöksége előtt, haditengerészeti szolgálata során viszonya volt Inga Arvaddal, aki pl. Hitler oldalán mutatkozott 1936-ban, és úgy általában az a hír járta róla, hogy náci kém, és az FBI figyelte is. Végül a haditengerészet rájött, és irodai munkára osztották be Kennedyt, nehogy valamit is kikotyogjon. Persze a kangörcse később se múlt el: volt meztelen fürdőzés a gyakornokokkal a Fehér Ház medencéjében, vagy pl. viszony Ellen Rometsch kommunista kémmel, aki prostiként dolgozott Amerikában, és akit a testőrök szedtek össze, és vittek Kennedyhez.

VIII. Henrik

Ugyan VIII. Henrik házas ember volt, Aragóniai Katalin volt a felesége, ő mégis szeretett volna bejutni Boleyn Anna bugyijába. A megoldás a válás lett volna, de olyat a XVI. században nem nagyon lehetett. Henrik hiába próbálkozott a Pápánál mindenféle okokra hivatkozva, nem nyílt ki a kiskapu (válás nem volt, de egy házasságot érvénytelenné lehetett nyilvánítani speciális okokból). Henrik emiatt törvények sorozatával teljesen elszeparálta az Anglikán Egyházat a Pápától, teljhatalmat szerzett felette, és végre elválhatott Katalintól, és elvehette Annát, akit aztán ki is végeztetett három évvel később. Jó, mielőtt még a történelem iránt érdeklődők stroke-ot kapnak, nem állítjuk, hogy az egész anglikán egyházas történet mozgatórugója Anna volt, de hát nagy úr a szerelem.
 

A kenyai szexbéke

Amikor Kenyáben Mwai Kibaki elnök és Raila Odinga miniszterelnök hiába kerültek a koalíció révén egy oldalra, továbbra sem tudtak semmiben sem megegyezni, az ország női a kezükbe vették a gyeplőt: szex-sztrájkot hirdettek, mondván, az ország férfiai nem bírják pár napnál tovább szex nélkül, és így veszik rá őket arra, hogy ők is sztrájkba lépjenek a kormány ellen. Állítólag még Odinga felesége is csatlakozott a sztrájkhoz, amibe még a prostikat is beszervezték, és ami egy embernek pl. annyira fájt, hogy beperelte az aktivistákat fájdalom és szenvedés okozása miatt. Az elnök és a miniszterelnök pár nap után hajlandóak voltak leülni a sztrájkolókkal, és párbeszédet kezdeményezték, mert ezt ők sem bírták már tovább.

A cárnő háreme

Ugyan II. (Nagy) Katalin orosz cárnőről a fél világ az ellenségei által terjeszetett pletyka miatt a mai napig azt hiszi, hogy egy lóval közösülve halt meg, azért elég perverz volt a négylábú téma nélkül is: 12 szeretője volt, és 34 éves uralkodása altt egyszer sem tért aludni üres ágyba. Katalin azonban nem az egyszer használatos szeretőkben hitt: aki beállt a háremébe, annak minden kívánságát teljesítette, a férfiak kaptak földet, pénzt, címeket. Az egyikőjüket báróvá tette, a másik palotát kapott, a harmadik egyszerű őrből tábornok lett. Az egyik szeretője király akart lenni, hát megtette a lerohant Lengyelország királyává. Külön említést érdemel Anna Protasova: ő volt a királyné bizalmasa, aki “tesztelte” a szeretőket, mielőtt még azok a cárnő ágyába kerültek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés